| Temat Zamknięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| jarosekk | |
|
| Siemka. Mam taki problem. Moja N73 nie łapie zasięgu 3g/UMTS. Poprzednio na karce t-mobile nie łapało i teraz po zmianie na orange ( z podkładką x-sim 3g ) również nie działa. Jest ustawiony tryb sieci na podwójny ale telefon łapie same kreski bez napisu 3g co sugeruje, że nie ma 3g. Ktoś wie o co chodzi ? Jest to Nokia N73 Music Edition firmware v.4.0839.42.2.1 Pozdrawiam |
||
| Casaya | |
|
| jarosekk, na karcie sim musi pisac ze jest ona 3g.mialem taki problem z karta o2 w anglii.w sklepie wymienili mi na karte sim 3g z opcja zachowania numeru.mozesz tez zrobic hard reset *#7370# co tez moze pomoc. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| jarosekk | |
|
znaczy ja wyrabiałem ostatnio duplikat karty w orange bo mi ukradli telefon nie dawno i na tej " kopercie" jest niby napisane że karta 3G sproboje hard reset :> zobaczymy czy pomoze. hard reset mam nadzieje nie kasuje danych z karty pamieci i pamieci wewnetrznej ?@Edit : nie przeszkodzi to w działaniu shackowanego telefonu ? znaczy czy telefon nadal będzie shackowany czy będę musiał od nowa go hackować żeby działaly certyfikaty ? |
||
| Jack | |
|
| Tylko pamięć telefonu czyli dysk C. Karta pamięć jest bezpieczna _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| jarosekk | |
|
Hard reset zrobiony. Zasięg 3G złapany ! Dzięki wielkie chopie :> Lecą plusy 5* czy co tam się da |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[n73] Brak aktualizacji FW |
Pytania i Problemy z telefonami | master228 | |
[n73] Brak nazwy kontaktu w przychodzącym połączeniu |
Pytania i Problemy z telefonami | Daniel13 | |
[n73]Tryb gotowości powiekszony w n73 |
Szukam | markos103 | |
[5800] Brak obrazu w TV-out |
Szukam | krichna334 | |