| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Grzenio | |
|
| Mam pytanie czy na Nokii N73 działać będzie Internet Przez Bluetooth. Pytam się dlatego, że nie będę tego robił wszystkiego jeśli i tak miałby mi nie działać. Pozdrawiam. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Będzia działał : http://symbiane.pl/darmow...oth-vt23071.htm _________________ |
||
| Grzenio | |
|
| Mam tylko jeszcze jedno pytanie do ile Mb/s obsługuje BT z telefonu? Bo mój adapter do 3 mb i jaka mniej więcej jest prędkość tego neta na telefonie. Mój net ma 2.5mb/s _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| myśle, że 1-2mb będziesz miał. _________________ |
||
| Grzenio | |
|
| Dużo zależy od zasięgu BT w telefonie? Czy Bardziej od tego w PC? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Jednego i drugiego. _________________ |
||
| Grzenio | |
|
| Czy z jednego adaptera bluetooth można mieć internet na 2 telefonach skonfigurowany? Nokia N73 Samsung S5530 _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie ma takiej opcji. Chyba, że to bluetooth 3.0 ten obsługuje tyle połączeń tego typu, ale osobiście nie testowałem. _________________ |
||
| Grzenio | |
|
| A jeśli na 1 bym wyłączył to na 2 będzie łapać i tak na odwrót. To by działało? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Tak. _________________ |
||
| Grzenio | |
|
| Jeszcze jedno bo to jest opis tego adaptera ale chyba to nie jest 3.0 ------------------------------------------------------------------------------------- Specyfikacja techniczna Chipset: CSR Specyfikacja Bluetooth: v1.1/v1.2/v2.0 EDR Częstotliwość pracy: 2.4GHz Czułość odbiornika -89dBm Przepustowość: 3Mbps Zasilanie 5V z portu USB Obsługa 79 kanałów, w przedziałach 1MHz , Temperatura pracy: -20*C - +75*C Kompatybilność ze standardem USB 1.1/2.0 Urządzenie posiada zintegrowaną wewnętrzną antenę Sygnalizacja pracy (LED) Wielkość: 18 x 22 x 7 mm Współpraca z Windows , VISTA, 7 (nie wymaga sterowników) --------------------------------------------------------------------------------------- _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| v2.0 EDR Tyle nie masz 3.0. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Darmowy internet przez bluetoothjak ktoś nie ma wifi w kompie |
Pozostałe | wentyl007 | |
Udostępnienie internetu z laptopa na nokie przez WiFi.Ad hoc |
Pozostałe | wentyl007 | |
[C6] Internet przez Bluetooth. |
Pytania i Problemy z telefonami | inns | |
[6120c] Internet przez bluetooth |
Pytania i Problemy z telefonami | Kondzio100 | |
Internet przez bluetooth pomocy ! |
Pytania i Problemy z telefonami | grzegorzek19972 | |
[N-Gage QD] Internet przez Bluetooth |
Pytania i Problemy z telefonami | dellmaster | |
[N97] Internet w telefonie przez bluetooth? |
Szukam | maciejak | |
bluetooth a internet w nokii 5530 |
Szukam | blessedblack | |
[N73] Szukam programu na telefon którym za pomocą bluetooth....będę mógł sterować youtubem |
Szukam | Grzenio | |
Jak podlaczyc telefon przez internet w kompie przez USB |
Pytania i Problemy z telefonami | rek | |