| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| wiuosh | |
|
| Witam to mój pierwszy post na forum aczkolwiek śledzę je od jakiegoś czasu. Przejdźmy do rzeczy. Mianowicie czy powstała już jakaś humanitarna metoda zdjęcia simlocka z tej oto nokii? Chodzi mi o domowe sposoby bez ponoszenia kosztów. Jeżeli jest ktoś kto posiada informacje na ten temat bardzo proszę o info. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Nazwa tematu poprawiona wed�ug punktu 1.1 regulaminu tego dzia�u. // radziubaker |
||
| Casaya | |
|
| skoro sledzisz to.powinienes wiedziec jak zalozyc temat ale podarucie ci tym razem. temat poruszany wiele razy. znam.kilka stron do sciagania simlocka za free ale niestetu nie ze wsystkich modeli.i nie z twojego,tutaj masz jedna taka strone.wyprobowana przeze mnie takze napewno dziala Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Z nokii platforma BB5 sam żadnymi kodami kablami USB nie ściągniesz nikt tego nie opanował i bardzo dobrze bo komisy by przestały istnieć. _________________ |
||
| chucky | |
|
| Laki1231, da się kodami ale są 2-3 razy droższe niż w serwisie boxem _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| chucky, to o tych kodach wiem bo to robię mam namyśli kody darmowych generatorów z neta. O kodach których mówisz to przeważnie noki z sl2 i sl3 się robi. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| panowie,odpowiedz odnosnie tematu zostala udzielona wiec zamykam. darmowej metody nie ma. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
[Nokia C3] Jak zdjąć simlock? |
Pytania i Problemy z telefonami | wiech476 | |
[SE Satio] Jak zdjąć simlock? |
Pytania i Problemy z telefonami | ForSSayT | |
[6220c] Jak zdjąć simlocka ? |