Temat Zamknięty przez: Casaya
Autor Wiadomość
jarosekk [N73 ME] Jakie słuchawki? Napisany: 07 Sie 2011 07:54 [N73 ME] Jakie słuchawki?   Postaw piwo autorowi tego posta

Siemka.Mam pytanie co sądzicie o zestawie słuchawkowym AD-41 + HS-20 do Nokii N73 ME ? Mam mały ograniczony budżet ze względu, że muszę kupić także obudowę, baterię i płytkę klawiatury. Szukam jakiegoś dobrego zestawu/słuchawek najlepiej dokanałowych pasujących do telefonu ( albo łącznie z adapterem ( Mile widziany pilot)) w kwocie do 40 zł kod emotikony: :) [/list]
Laki1231 [N73 ME] Jakie słuchawki? Napisany: 07 Sie 2011 08:10   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
WH-205 może:)

Grzenio [N73 ME] Jakie słuchawki? Napisany: 07 Sie 2011 10:08   Postaw piwo autorowi tego posta

mam Ad-41 + podłączone douszne za 15 zł bo te co były w oryginale z noki prawie zero bass'u.

jarosekk [N73 ME] Jakie słuchawki? Napisany: 07 Sie 2011 11:21   Postaw piwo autorowi tego posta

no właśnie hs-23 to szajs jest. wh-205 miałem wraz z moją poprzednia Nokia X3 ale gdzieś zgubiłem ilipa :< Więc teraz poluję na jakiś zestawik z pilocikiem i dokanałowymi dobrymi. Może właśnie te 2h-205 + ad-41 ale wyjdze już ponad 50 kod emotikony: :) A u mnie na tą chwilę każda złotówka jest ważna :>
Chyba, że narazie zainwestuję w słuchawki i płytkę klawiatury a potem ew. bateria + biała śliczna obudowa. W tej chwili czekam na kolejne propozycje.
Emil_2525 [N73 ME] Jakie słuchawki? Napisany: 08 Sie 2011 12:28   Postaw piwo autorowi tego posta

Jak dla mnie najlepszymi słuchawkami jakich mam przyjemność używać w moim Kalkulatorze są Sony Ericsson'owskie HPM-64.

Casaya [N73 ME] Jakie słuchawki? Napisany: 08 Sie 2011 12:34   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
jarosekk, ja ci powiem jak facet....nie czarujmy sie...jak chcesz dobre sluchawki to musisz zabulic ponad 100 zl za takie jakie chcesz.za 40 zl proponuje nie kupowac tylko dozbierac i kupic fajne niz kupic tanie i zalowac...

Ale rozumiem tez ze pieniazki potrzebne sa tez na zycie,bo co potem bedziesz jadl?sluchawki zamiast chleba?
Zastanow sie.albo szajs za 40 zl.albo dozbieraj i kup konkretne...ja mam sluchawki nokia bh-503
Laki1231 [N73 ME] Jakie słuchawki? Napisany: 08 Sie 2011 08:54   Postaw piwo autorowi tego posta

Ja Ci proponuje te co napisałem, grają dobrze i jest bass. A czy dasz30 czy 100 to wytrzymają tyle samo. Ale nie ukrywam. Że dźwięk będzie lepszy.

Grzenio [N73 ME] Jakie słuchawki? Napisany: 08 Sie 2011 09:35   Postaw piwo autorowi tego posta

Ja mam tak jak mówiłem i nie narzekam pilot jest słuchawki douszne kupione osobno i gra dobrze.

jarosekk [N73 ME] Jakie słuchawki? Napisany: 08 Sie 2011 06:43   Postaw piwo autorowi tego posta

To znaczy nie chodzi mi o jakiś wyszukany dobry mega dzwięk. Bardziej do słuchania podczas dojazdów do szkoły. Byle był lekki bass a raczej po słuchawkach dokanałowych można się tego spodziewać. Radziu miałem słuchawki WH-205 z moją X3 jak już pisałem które dokupiłem do telefonu ( bo kupiłem go bez zestawu słuch. ) za ok. 20 zł i byłem na prawdę mega zadowolony z dzwięku więc to nie do końca prawda, że żeby mieć dobry dzwięk trzeba zapłacić koło 100 zł.. Zostaje tylko pytanie czy jeżeli kupię adapter ad-41 do n73 która nie ma jacka i do niego zestaw wh-205 to czy to będzie ze sobą współpracowało ? I jeśli ktoś ma właśnie może ten zestaw AD-41 + HS-20 to mógłby mi napisać czy gra to znośnie ? Nie potrzebuję dużego bassu i świetnego grania. Chodzi o to, żeby było głośno dosyć z nie dużym bassem. Klasowo coś z wh-205 kod emotikony: :)
Laki1231 [N73 ME] Jakie słuchawki? Napisany: 08 Sie 2011 06:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Przejściówka dobra i powinno działać:)

Casaya [N73 ME] Jakie słuchawki? Napisany: 08 Sie 2011 07:04   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
jarosekk, kupi sobie to

Zaznaczam ze to nie moja aukcja ani reklama...

Pobieranie / Download:

takie cos dostaniesz na allegro

jarosekk [N73 ME] Jakie słuchawki? Napisany: 08 Sie 2011 08:18   Postaw piwo autorowi tego posta

Dobry zestawik ? Wygląda przyzwoicie :>

Wszystko fajnie ale na allegro minimum 70 zł + przesyłka :>
1 2 3 »