| Temat Zamknięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Grzenio | |
|
| Witam. Pobrałem program Smart Movie 4.10 zainstalowałem na telefonie (nokia N73 Me) i mam problem polegający na tym, że jak puszczam sobie film .avi zacina się. Gdy włączę np: Mp4 Lub 3gp działa poprawnie czy muszę film avi zmienić do rozdzielczości 240x320? Bo teraz ma 760x530. Proszę o pomoc. Z góry dziękuje. Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//patrikos23 |
||
| sadam81 | |
|
| Tak, najprawdopodobniej to jest przyczyną. N73 nie ma zbyt dobrych kodeków do odtwarzania takich rozdzielczości. Użyj konwertera filmów i będzie OK. _________________ |
||
| Grzenio | |
|
| Mój kolega też ma nokie n73 i otwiera mu divixy bez problemu tylko właśnie nie wiem czy ma rozdzielczość zmienioną filmu czy oryginalną. Jeśli zmienię na 240x320 będzie dobrze? _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Powinno być dobrze nawet na RealPlayer. Tylko po skonwertowaniu. _________________ |
||
| Grzenio | |
|
| Polecasz jakiś program? _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Amy Converter. Zaraz link dam EDIT: http://symbiane.pl/any-dv...nal-vt20212.htm _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| master228 | |
|
| Ja polecam do konwertowania Format Factory bardzo szybki program. I do tego nie tracisz na jakości. _________________ |
||
| Grzenio | |
|
| Wszystko działa zmieniłem rozdzielczość filmu na 320x240 zostawiłem w .avi i śmiga ;] _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
Temat zamykam, a w programie który napisał tam Sadam nie traci się jakości _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Picsel Smart Office do pobrania bezpłatnie ze sklepu Nokia |
Newsy | Laki1231 | |
Nokia n73Jaki symbian |
Pytania i Problemy z telefonami | dzielnicov | |
Nokia N73 |
Recenzje telefonów | Szymuś | |
GG nokia N73 |
Szukam | Light_Kira90 | |
Nokia n73 N GageSymbian |
Szukam | lukaszop | |