| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Matmax | |
|
| Witam was. Odrazu proszę o wyrozumiałość ponieważ pierwszy raz mam styczność ze zmiana softa i hackiem. A więc chciał bym to przeprowadzić programem JAF 1.90 + Emulator ściągniete z tego forum. Mam telefon n73me i tu pojawia się moje pierwsze pytanie , na jaki model dało by rade podmienić ? I moze mi ktoś powiedzieć co to hack ? Dane telefonu: V 4.0839.42.2.1 27-09-2008 RM-133 |
||
| Laki1231 | |
|
| wszystko jest opisane w poradnikach, dzięki hakowi masz możliwość edycji plików systemowych korzystanie z modyfikacji, instalacja nie podpisanych aplikacji _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Matmax nie ten dział. Poszukaj tu Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian _________________ |
||
| Matmax | |
|
| tak jest napisane ale językiem którzy my całkowicie zieloni ludzie nie rozumiemy. byłby ktos tak uprzejmy i podał swoje gg? |
||
| patrikos23 | |
|
| Kolejne posty nie na temat będą usuwane. _________________ |
||
| Matmax | |
|
| Dlaczego w tabeli release nie ma 4.0839.42.2.1 ? I co mam potem zaznaczyc w variants? | ||
| Jack | |
|
| Po co Ci gg? Nikt przez nie supportu nie prowadzi. Wszystko jest odpisane na forum tylko wystarczy chcieć. Każdy soft w tym telefonie złamiesz programem quick hack kit beta _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Matmax, to jest tak napisane, że w przedszkolu dziecko to zrobiło http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm EDIT: Po,oc zdalna 20zł każda rozpoczęta godzina mam już dość poświęcania czasu i robienia za Free. TEAMVIEWER _________________ |
||
| Matmax | |
|
| N73 me V 4.0839.42.2.1 RM-133 Mógł by ktoś zrobić hacka ? Bardzo bym prosił |
||
| Jack | |
|
| A co mi tam napisze jeszcze raz: Każdy soft w tym telefonie złamiesz programem quick hack kit beta Wgranie zmodyfikowanego softu zajmie Ci więcej czasu niż instalacja tego programu _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Matmax, Jackson, ja podaje link;)] http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm on mi z softem tu wyjeżdrza;D _________________ |
||
| master228 | |
|
| ale przecież soft w n73 mozna prosto złamoc heloxem, sam łamałem i wszystgo gitesik | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Metoda na hack - wszystkie telefony (25.09.11)Działa na Satio |
Hacked Symbian/Flashing | DSV | |
Trend Micro Hack, metoda z 23.09.2011 |
Hacked Symbian/Flashing | chucky | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
[5800] Wgranie starszego softa |
Pytania i Problemy z telefonami | kamil211996 | |
[e65] Wgranie softa z innej nokii |
Pytania i Problemy z telefonami | szymekjudo96 | |
[Nokia 500] Wgranie czystego softa a gwarancja |
Pytania i Problemy z telefonami | matrixskl | |
Nokia N73 Error przy wgrywaniu softa |
Pytania i Problemy z telefonami | dudi2580 | |
[n73]Tryb gotowości powiekszony w n73 |
Szukam | markos103 | |
[N8] Wgranie Symbian Anna |