Temat Zamknięty przez: Laki1231
Autor Wiadomość
lak36 [n73] Tel wariuje Napisany: 19 Sty 2010 09:59 [n73] Tel wariuje   Postaw piwo autorowi tego posta
siemka od niedawna mam problem z telefonem miga mi ikona wiadomosci tel mi wariuje jak chce wyslac wiadomosc to tel mi wyswietla ze jest za malo pamieci do wykonania tej operacji prosze o pomoc help
chucky [n73] Tel wariuje Napisany: 20 Sty 2010 09:53   Postaw piwo autorowi tego posta

lak36, usuń wiadomości z telefonu

Kryzelek [n73] Tel wariuje Napisany: 20 Sty 2010 09:56   Postaw piwo autorowi tego posta
Masz za dużo wiadomości w pamięci telefonu, musisz usunąć wiadomości.

lak36 [n73] Tel wariuje Napisany: 21 Sty 2010 09:55   Postaw piwo autorowi tego posta
siemka skrzynka odbiorcza jest pusta ale jak przeglodalem pamiec to zajmuje 44mb i patrzylem menadzerze plikow nic tam niema zeby usunac takze niewiem co mu jest!!!
chucky [n73] Tel wariuje Napisany: 21 Sty 2010 11:02   Postaw piwo autorowi tego posta

lak36, wejdź w wiadomości->ustawienia->inne->pamięć w użyciu zmień na karta pamięci jak to nie pomoże to czeka cie format

ziomek [n73] Tel wariuje Napisany: 21 Sty 2010 12:42   Postaw piwo autorowi tego posta

Chyba wiem o co może chodzić ,miałem kiedyś coś podobnego ,nie wiem czy wiecie ale symbian płata niezłe figle ,wszystkie wiadomości nawet po usunięciu są w telefonie ,kiedyś kolega mi przesłał film ważący 5 mb chodź film usunąłem 5 mb dalej mi brakowało .To wszystko znajduje się w C\Private\1000484b\Mail2 i tam są różne foldery w jednym z nich są właśnie przetrzymywane twoje wiadomości i odebrane pliki ,ja osobiście bym się w tym nie grzebał i zrobił format od razu ale jak chcesz możesz popróbować coś ręcznie stamtąd pousuwać

chucky [n73] Tel wariuje Napisany: 21 Sty 2010 01:50   Postaw piwo autorowi tego posta

albo brak wolnej pamięci to sprawka Lifebloga

ziomek [n73] Tel wariuje Napisany: 21 Sty 2010 01:58   Postaw piwo autorowi tego posta

Lifeblog , to badziewie nigdy tego nie używałem,z resztą gdzieś słyszałem że da się go jakoś wyłączyc .

chucky [n73] Tel wariuje Napisany: 21 Sty 2010 02:15   Postaw piwo autorowi tego posta

Pobieranie / Download:

ZTB-Wszystkie linki na forum dajemy w code
Icnk96I [n73] Tel wariuje Napisany: 09 Mar 2011 09:33   Postaw piwo autorowi tego posta

HARD RESET