| Temat Zamknięty przez: ziomek |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| krzysiekage | |
|
| Mam drobny problem z moim telefonem...Chodzi o to że nie chce się włączyć gdy mam włożoną kartę pamięci(pojawia się napis nokia nie znika przez ok 5 minut a jak już zniknie to jest tylko białe tło) problem znika gdy wymnę kartę pamięci Posiadam kartę 2 GB (ok 1\4 zapełnione) wcześniej wszystko było ok dopiero dzisiaj pojawił się problem...Czy to może być wina vbag i kilku roomów które dzisiaj wrzuciłem na kartę pamięci?? |
||
| ziomek | |
|
| Przyczyna tu jest mało ważna hard format powinnien pomóc . _________________ |
||
| krzysiekage | |
|
| no ale raz z tą kartą pamięci działa a raz nie... a hard format to chyba cały soft wywala z tel??jeśli tak to wolałbym uniknąć tego | ||
| Jack | |
|
| Usuwa tylko całą pamięć telefonu. Czyli z kartą się nie włącza a bez karty włącza? W takim razie musisz mieć jakąś modyfikację aktywną. Co ostatnio robiłeś z telefonem? _________________ |
||
| krzysiekage | |
|
| czasami działa z kartą pamięci ale przeważnie muszę wyjąć baterię wyjąć i włożyć kartę pamięci i wtedy przeważnie włącza się z karta pamięci... A ostatnio jak wyżej instalowałem vbag Handy shell, gdesk kill me(jeszcze nie używałem) i jbaka tasman...A w jakiś aplikacjach niczego nie kombinowałem właśnie;/ |
||
| Jack | |
|
| Najlepszym rozwiązaniem byłby format karty. W mojej byłej n73 miałem to samo i robiłem format jak tak się działo _________________ |
||
| krzysiekage | |
|
| ok jeśli będzie tak dalej to format karty ale teraz 2 razy wyłączyłem i włączyłem telefon i nie było problemu jak wcześniej... może ten problem wynika z modyfikacji na karcie pamięci bo ja ładuję na niego pliki przez czytnik kart pamięci nie przez kabel;p | ||
| ziomek | |
|
| tak ten problem może wynikać z modyfikacji na karcie pamięci tak jack już powiedział format karty został . ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- temat zamknięty na prośbę usera {krzysiekage} _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[N73] Nie włącza się lub jest czarny ekran |
Pozostałe | skorpion0118 | |
[E51] Telefon wyłączył się po czym się nie włącza |
Pytania i Problemy z telefonami | maniexd | |
[K800i] Telefon się nie włącza |
Pytania i Problemy z telefonami | bartek50003 | |
[nokia c5] Telefon nie włącza się |
Pytania i Problemy z telefonami | Komar5656 | |
[Nokia X6] Telefon się nie włącza |