Temat Zamknięty przez: ziomek
Autor Wiadomość
krzysiekage [n73] Telefon się nie włącza Napisany: 26 Wrz 2010 12:57 [n73] Telefon się nie włącza   Postaw piwo autorowi tego posta

Mam drobny problem z moim telefonem...Chodzi o to że nie chce się włączyć gdy mam włożoną kartę pamięci(pojawia się napis nokia nie znika przez ok 5 minut a jak już zniknie to jest tylko białe tło) problem znika gdy wymnę kartę pamięci
Posiadam kartę 2 GB (ok 1\4 zapełnione) wcześniej wszystko było ok dopiero dzisiaj pojawił się problem...Czy to może być wina vbag i kilku roomów które dzisiaj wrzuciłem na kartę pamięci??
ziomek [n73] Telefon się nie włącza Napisany: 26 Wrz 2010 01:01   Postaw piwo autorowi tego posta

Przyczyna tu jest mało ważna hard format powinnien pomóc .

krzysiekage [n73] Telefon się nie włącza Napisany: 26 Wrz 2010 01:31   Postaw piwo autorowi tego posta

no ale raz z tą kartą pamięci działa a raz nie... a hard format to chyba cały soft wywala z tel??jeśli tak to wolałbym uniknąć tego
Jack [n73] Telefon się nie włącza Napisany: 26 Wrz 2010 01:35   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Usuwa tylko całą pamięć telefonu. Czyli z kartą się nie włącza a bez karty włącza? W takim razie musisz mieć jakąś modyfikację aktywną. Co ostatnio robiłeś z telefonem?

krzysiekage [n73] Telefon się nie włącza Napisany: 26 Wrz 2010 01:44   Postaw piwo autorowi tego posta

czasami działa z kartą pamięci ale przeważnie muszę wyjąć baterię wyjąć i włożyć kartę pamięci i wtedy przeważnie włącza się z karta pamięci...
A ostatnio jak wyżej instalowałem vbag Handy shell, gdesk kill me(jeszcze nie używałem) i jbaka tasman...A w jakiś aplikacjach niczego nie kombinowałem właśnie;/
Jack [n73] Telefon się nie włącza Napisany: 26 Wrz 2010 01:46   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Najlepszym rozwiązaniem byłby format karty. W mojej byłej n73 miałem to samo i robiłem format jak tak się działo

krzysiekage [n73] Telefon się nie włącza Napisany: 26 Wrz 2010 01:56   Postaw piwo autorowi tego posta

ok jeśli będzie tak dalej to format karty ale teraz 2 razy wyłączyłem i włączyłem telefon i nie było problemu jak wcześniej... może ten problem wynika z modyfikacji na karcie pamięci bo ja ładuję na niego pliki przez czytnik kart pamięci nie przez kabel;p
ziomek [n73] Telefon się nie włącza Napisany: 26 Wrz 2010 02:03   Postaw piwo autorowi tego posta

tak ten problem może wynikać z modyfikacji na karcie pamięci tak jack już powiedział format karty został .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
temat zamknięty na prośbę usera {krzysiekage}