Temat Przesunięty przez: Jack
Autor Wiadomość
szubiseven [N73] W trakcie aktualizacji softu wyłączyli prąd!!! Napisany: 26 Maj 2010 08:56 [N73] W trakcie aktualizacji softu wyłączyli prąd!!!   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam, tak jak w temacie... telefon umarł nie reaguje, komputer przestał rozpoznawać kabel nokia ca-53... kod emotikony: :( Czy da go się uratować ? Bardzo proszę o pomoc kod emotikony: :( kod emotikony: :( kod emotikony: :( kod emotikony: :( kod emotikony: :(
Jack [N73] W trakcie aktualizacji softu wyłączyli prąd!!! Napisany: 26 Maj 2010 04:35   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Czy zdołałeś uruchomić telefon?
Spróbuj zainstalować ponownie sterowniki do kabla

Enola Gay [N73] W trakcie aktualizacji softu wyłączyli prąd!!! Napisany: 26 Maj 2010 04:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Miałam to samo. Ale po ponowieniu aktualizacji wszystko było ok.

szubiseven [N73] W trakcie aktualizacji softu wyłączyli prąd!!! Napisany: 26 Maj 2010 07:22   Postaw piwo autorowi tego posta
dalej walczę z telefonem kod emotikony: :( nie mogę zrobić abdejta na nowo gdyż po tej akcji windows rozpoznaje mi telefon jako "nieznane urządzenie" a włączyć n73 dalej nie mogę kod emotikony: :( wgywanie sterów od kabla i nowego pc suite nie pomogło.... a może po prostu ja złe stery do kabla zassałem ?
chucky [N73] W trakcie aktualizacji softu wyłączyli prąd!!! Napisany: 26 Maj 2010 07:25   Postaw piwo autorowi tego posta

szubiseven, spróbuj przez Phoenixa w trybie "dead usb"

Jack [N73] W trakcie aktualizacji softu wyłączyli prąd!!! Napisany: 26 Maj 2010 07:28   Postaw piwo autorowi tego posta

To raczej nie to ponieważ stery same się instalują odpowiednie ale jeśli chcesz to masz tutaj moje nazwy sterów MMSSync w wersji 1.00 oraz Contacts Group wersji 1.22. Dodam że mi działają prawidłowo

szubiseven [N73] W trakcie aktualizacji softu wyłączyli prąd!!! Napisany: 26 Maj 2010 08:02   Postaw piwo autorowi tego posta
Phoenixa już mam jak i całe oprogramowanie do niego tylko zawisłem na tym że winda mi nie rozpoznaje sprzętu kod emotikony: :( Jackson zaraz poszuakm tych sterów
szubiseven [N73] W trakcie aktualizacji softu wyłączyli prąd!!! Napisany: 26 Maj 2010 08:42   Postaw piwo autorowi tego posta
ktoś am jeszcze jakiś pomysł by uruchomić te usb ? kod emotikony: :(
LukaszMix [N73] W trakcie aktualizacji softu wyłączyli prąd!!! Napisany: 12 Lip 2010 10:33   Postaw piwo autorowi tego posta
Kolego hard reset.
ja miałem tak ostatnio padła mi bat przy hakowaniu.
Jack [N73] W trakcie aktualizacji softu wyłączyli prąd!!! Napisany: 12 Lip 2010 12:59   Postaw piwo autorowi tego posta

LukaszMix twój sposób może się nie powieść ponieważ telefon na nic nie reaguje ale spróbować możesz. Co do autora to już nie sposobów więc pozostał serwis

kluis13 [N73] W trakcie aktualizacji softu wyłączyli prąd!!! Napisany: 20 Lip 2010 09:18   Postaw piwo autorowi tego posta
Dzisiaj zapłaciłem 30 zł za naprawę N73 z owym problemem