| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| lukaszop | |
|
| [b]Witam. Posiadam Nokię n73 lecz bateria w niej trzyma zaledwie 1 góra 2 dni wiec postanowiłem zamówić nowa baterie z Allegro. Wszystko wydaje się proste ale np. są baterie nowe, oryginalne za 25 złotych i są tez 2 - 3 aukcje gdzie tez są oryginalne za 75 złotych. Więc jak myślicie czy te tańsze są naprawdę oryginalne? Proszę o rady ;-) 1. Pobieranie / Download:
2. Pobieranie / Download:
Która baterię byście mi polecili? Pobieranie / Download:
Proszę pamiętać o kodowaniu linków zewnętrznych. Poprawione.// patrikos23 |
||
| Laki1231 | |
|
| Drugi link bo prawdziwy oryginał ma ten pasek z boku do zdrapania;) a pod nim niepowtarzalny kod, a tak serio podróby są na poziomie oryginału i mają dłuższą gwarancje. Ja bym brał tą pierwszą po co przepłacać. | ||
| patrikos23 | |
|
| A ja się nie zgodzę z tym co napisał przedmówca. Raz kupiłem podróbę i trzymała mi tylko 1-2 dni. Czyli straciłem kasę, bo i tak musiałem kupić inna-tym razem oryginalną. I teraz nie narzekam na żywotność baterii. _________________ |
||
| DSV | |
|
| Zależy jakiej firmy ta podróbka, BlueStar robi dobre baterie podobnie trzymające do oryginalnych | ||
| drago_o | |
|
| hymm... najlepsze orgyginały... ale po pierwsze oryginalne baterie NOKII są pakowane tak Pobieranie / Download:
więc ta pierwsza na 100% nie jest oryginałką... druga również oryginalna nie jest bo z tego co się orientuje to N73 miało baterie 1070 mAh a to jest 1100... polecam tą z mojego linku... _________________ |
||
| master228 | |
|
| drago_o, n73 ma baterie o pojemności 1100 mAh _________________ |
||
| drago_o | |
|
Pobieranie / Download:
prosto ze strony nokii, aczkolwiek starsze modele z baterią litowo-jonową mogły mieć inną pojemność... ale ta z mojego linka jak teraz widzę również jest podróbką bo bateria BP-6M jest Li-Poly a nie Li-Ion _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[N97 Mini]Dobór ładowarki do nowej baterii |
Pytania i Problemy z telefonami | aro777 | |
Wybór telefonu. |
Pogaduszki | KNA | |
Wybór laptopa |
Pogaduszki | Casaya | |
Wybór telefonu |
Porównania, opinie i wybór telefonów | Harmattan | |