| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| xJAmaTOx | |
|
| Witam... Znalazłem pewną aukcję telefonu 'NOKIA N73' interesuje mnie kupno ale... Sprzedający posiada z nią pewien problem..;/ Ujął to tak : 'Wszystko działa,jedynym problemem jest to że pokazuje że jest za mało pamięci operacyjnej gdy np.przychodzi wiadomość choć jest w nim karta 2G i zdarzyło się kilka razy że się na kilka sekund zawiesiła' Jaka może być przyczyna wyświetlania tej informacji ? Jak można ją naprawic ? Prosze o pomoc.. Z góry dzieki.. Pozdrawiam _________________ |
||
| Jack | |
|
| mało pamięci ram pewnie tak zapchał telefon aplikacjami i wszystkim że ma takie komunikaty. Należy usunąć trochę niepotrzebnych i zamknąć niektóre procesy _________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
| Ale powiedział mi że robił formata.. wiec telefon nie może być zawalony ;/ _________________ |
||
| Jack | |
|
| to niech przestawi zapisywanie wiadomości na pamięć telefonu oraz przeinstaluje soft _________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
| Jest może jakiś poradnik o przeinstalowaniu softa na tym forum ? I Czy zmiana softu nie zmieni numeru IMEI ? ( zależy mi na tym żeby nie zmieniało ) _________________ |
||
| Jack | |
|
| jest w poradnikach. Imei się nie zmieni _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Mało pamięci na dysku C |
Pytania i Problemy z telefonami | Learni | |
Brak dźwięku przy przyjściu sms`a |
Pytania i Problemy z telefonami | diesel | |
Zwiększanie pamięci ram n73 |
Pytania i Problemy z telefonami | Enola Gay | |
[Nokia N73 ME] Karta Pamięci |
Pytania i Problemy z telefonami | Grzenio | |