| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| GoodSkills | |
|
| Witam. Mam problem z grami sis na N73. Po poprawnym zainstalowaniu każda gra ma taki zielony kolor. Z grami java wszystko jest ok, menu i cała reszta ma normalny kolor. Wie ktos o co chodzi? Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. Proszę się z nim zapoznać zanim kolejny tego typu temat poleci do KOSZA. // Jackson |
||
| Jack | |
|
| Spróbuj 1.Należy załatwic sobie program active file z jakiegoś źródła. 2.Instalujemy program. 3.Uruchamiamy go i klikając lewy soft przechodzimy do opcji programu. 4.Następnie znajdujemy zakładkę tools i rozwijamy ją. 5.Z dostępnych opcji wybieramy "start memory monitor". 6.Minimalizujemy program przyciskiem menu, a następnie uruchamiamy grę _________________ |
||
| GoodSkills | |
|
| Znalazłem łatwiejszy sposób od jacksona. 1. Uruchamiamy gre w której mamy problem z kolorami 2. Minimalizujemy przyciskiem od menu 3. Otwieramy jakas aplikacje najlepiej która potrzebuje mało zasobów sprzętowych, np. kontakty 4. Wciskamy przycisk od menu i przechodzimy do gry 5. Przytrzymujemy przycisk od menu i wybieramy aplikacje która uruchamiamy w 3 pkt. 6. Wychodzimy z niej prawym klawiszem funkcyjnym 7. Koniec. Cieszymy się prawidłowymi kolorami PS: myślę że można przykleić albo dac do poradników bo z tego co się dowiedziałem większość posiadaczy N73 ME szczególnie z sieci play mają ten problem. Założ nowy temat w poradnikach a pomyślimy. Zamykam // Jackson |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Save 100% do gier S^3.Angry Birds, Avatar, Assassins Creed, Asphalt 5 |
Gry | Laki1231 | |
ZBIÓR GIER HD NA SMARTFONY Z S^3 (ANNA, BELLE) |
Gry | Laki1231 | |
Zielony dymek z papierosa |
128x160 | BoRoS | |
Terry Pratchett - Kolor Magii |
E-books | Szymuś | |