| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Bartollini | |
|
| Witam posiadam wersję softu 4.0839.42.0.1 niestety pod brandem plusa sim locka nie mam i działa w orange jednak wkurza mnie obecność plusowego syfu. Zmieniłem PC na ten z nokii n73 ME i chciałem zaktualizować soft do najnowszej wersji ME. Jednak NSU pokazał że jest zainstalowana najnowsza wersja. Jak wgrać soft z ME? | ||
| Laki1231 | |
|
| http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm Pomijasz podmiane pliku. _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Miałem podobnie, gdy zmieniałem soft brandowany plusa na niebrandowany-jak wyskakuje ci komunikat o najnowszym sofcie jest jeszcze zainstaluj ponownie. Wybierasz zainstaluj ponownie. Mówię oczywiście o NSU. _________________ |
||
| Bartollini | |
|
| nie mam w NSU takiej opcji Będzie w Ovi? |
||
| patrikos23 | |
|
| Musi być. Napisane jest, że jeżeli masz problemy z oprogramowaniem to zainstaluj ponownie czy jakoś tak. Sam tak robiłem. Zawsze możesz skorzystać z Ovi Suite. Też powinno działać. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| patrikos23 nie zawsze się tak da wgraj JAF'em i po problemie. [ Komentarz dodany przez: patrikos23: 06 Lut 2011 08:10 ] Może i nie, ale kto nie spróbuje ten nie będzie wiedział. _________________ |
||
| master228 | |
|
| ściągnij soft przez NaviFirm i wgraj JAF'em lub Phoenixem | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
[X6] Zmiana softu |
Pytania i Problemy z telefonami | rafal1295 | |
[5530] Zmiana softu |
Pytania i Problemy z telefonami | pablo1111 | |
[5230] Zmiana softu |
Pytania i Problemy z telefonami | kilerek | |
[5800] Zmiana softu |
Pytania i Problemy z telefonami | tomek7121 | |
[Nokia N73 ME] Aktualizacja Softu |
Pytania i Problemy z telefonami | Grzenio | |
[E50] Zmiana softu oraz Product Code |
Pytania i Problemy z telefonami | Pitreq | |
[N73] W trakcie aktualizacji softu wyłączyli prąd!!!Nokia n73 aktualizowałem soft i wyłączyli mi prąd |
Pytania i Problemy z telefonami | szubiseven | |