| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| dtx7 | |
|
| Witam. Posiadam Nokie n78 i od kilku godzin nie mogę wysłać sms do jednego konkretnego numeru. Do wszystkich pozostałych normalnie sms dochodzą , ale do jednego numeru po wysłaniu po prostu zapisują się w skrzynce nadawczej. Osoba do ktorej nie mogę wysłać wiadomości ma numer w plusie , tak samo jak ja. Dzwonić mogę , ale wysłać sms już nie. Przywracałem ustawienie fabryczne telefonu ale nic to nie dało. Próbowałem również aktualizacji oprogramowania , wtedy wyskakuje mi taki błąd: |
||
| Laki1231 | |
|
| Wgraj sobie sam softa JAF'em, numer przy pisaniu sms spróbuj ręcznie wpisać. _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Nie musisz nowego softa wgrywać. Z kontaktu usuń +48 powinno pomóc. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| co do aktualizacji to raczej nie da się zaktualizować soft, który masz najwyższy.Po prostu lepszego softu nie ma na ten telefon dlatego się nie aktualizuje.bynajmniej tak samo miałem z nokia 5800XM(oczywiście miałem inny soft 52).Co do numeru to sprawdź czy czasem ten numer to nie jest tez numer zdefiniowany na pocztę głosowa. Z doświadczenia mówię bo tak miałem. Numer poczty sprawdzisz wciskając długo 1,wtedy na nią połączy i wyskoczy numer. | ||
| dtx7 | |
|
| Niestety nic z tego co poradziliście nie pomaga. przełożyłem kartę sim do innego telefonu i dalej nie wysyła do tego numeru. | ||
| sadam81 | |
|
| To tylko JAF`em pozostaje go potraktować. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Prawie 30 tysięcy złotych kary za jednego SMS-a |
Newsy | Laki1231 | |
[Satio] Brak wibracji SMS |
Pytania i Problemy z telefonami | Neemzi | |
[Vivaz] Brak wibracji po odebraniu sms |