| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Learni | |
|
| Witam. Chciałem dzisiaj zainstalować aplikację java i mam taki komunikat. Wcześniej instalowałem tą samą aplikację na karcie pamięci, ale jakoś znikła i chciałem zainstalować od nowa i mam taki komunikat ""Autoryzacja nie powiodła się"" co robić? | ||
| ziomek | |
|
| Zobacz w telefonie masz takie coś jak ustawienia instalacji Telefon/menu/narzedzia/ustawienia/aplikacje/Menadżer aplik. i daj tam inst oprogramowania na "wszystko" sprw.cert.online na "nie" i spróbuj zainstalować jeszcze raz . _________________ |
||
| chucky | |
|
| CrazyMan, a co to ma wspólnego z javą? _________________ |
||
| ziomek | |
|
| Hmmm no mój błąd nie doczytałem , Learni daj link do tej aplikacji to może zobaczę co jest nie tak . _________________ |
||
| Learni | |
|
| Aplikacje jest OK, wcześniej działała. Chodzi o gry "Mario" - dokładnie 3 odmiany. Kupiłem sobie nową kartę, większą no i skopiowałem dane ze starej na nową. No i wszystko cacy, sis aplikacja działają, ale wywaliło mi wszystkie JAR. Tak więc zaintalowałem od nowa wszystkie no i wszystko cacy, oprócz tych "Mario" | ||
| Jack | |
|
| Czy instalujesz na tej samej pamięci na której gra działa wcześniej? _________________ |
||
| Learni | |
|
| Nie, instaluje na nowej większej karcie pamięci | ||
| Jack | |
|
| A czy wykonywałeś może format obydwu dysków? Może po grze zostały jakieś śmieci i dlatego tak masz. _________________ |
||
| Learni | |
|
| Skopiowałem dane ze starej karty na nową kartę. Nie było żadnego formatu | ||
| razel | |
|
| ale instalowales gre na karcie pamieci czy na pamieci telefonu?? prawdopodobnie jak ktos wyzej napisal zostalo cos w telefonie i chyba jedynym rozwiazaniem bedzie twardy reset telefonu mozna go zrobic naciskajac *+3+ziel sluch.+włacznik i trzymasz tak dlugo az sie nie pojawi logo noki, aaa najwazniejsze zapomnialbym robisz to na wylaczonym telefonie. Taki reset przywraca telefon w stan jaki go kupiles a wiec jest jak nówka:) | ||
| Learni | |
|
| Nie chce nic formatować, mam za dużo danych, patchy, nie jest to warte dla jednej gry. Grę instalowałem na karcie pamięci. |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[N79] Problem z wibracją w profilu "cisza" |
Pytania i Problemy z telefonami | Learni | |
[N85] Błąd "instalator w użyciu" |
Pytania i Problemy z telefonami | marecki0312 | |
Sony nie mówi "nie" WP 7, ale niekoniecznie teraz |
Newsy | Laki1231 | |