Autor Wiadomość
Learni [N79] Błąd "Autoryzacja nie powiodła się" Napisany: 01 Maj 2010 07:23 [N79] Błąd "Autoryzacja nie powiodła się"   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam. Chciałem dzisiaj zainstalować aplikację java i mam taki komunikat. Wcześniej instalowałem tą samą aplikację na karcie pamięci, ale jakoś znikła i chciałem zainstalować od nowa i mam taki komunikat ""Autoryzacja nie powiodła się"" co robić?
ziomek [N79] Błąd "Autoryzacja nie powiodła się" Napisany: 01 Maj 2010 01:50   Postaw piwo autorowi tego posta

Zobacz w telefonie masz takie coś jak ustawienia instalacji Telefon/menu/narzedzia/ustawienia/aplikacje/Menadżer aplik. i daj tam inst oprogramowania na "wszystko" sprw.cert.online na "nie" i spróbuj zainstalować jeszcze raz .

chucky [N79] Błąd "Autoryzacja nie powiodła się" Napisany: 01 Maj 2010 01:57   Postaw piwo autorowi tego posta

CrazyMan, a co to ma wspólnego z javą?

ziomek [N79] Błąd "Autoryzacja nie powiodła się" Napisany: 01 Maj 2010 02:02   Postaw piwo autorowi tego posta

Hmmm no mój błąd nie doczytałem , Learni daj link do tej aplikacji to może zobaczę co jest nie tak .

Learni [N79] Błąd "Autoryzacja nie powiodła się" Napisany: 01 Maj 2010 05:39   Postaw piwo autorowi tego posta
Aplikacje jest OK, wcześniej działała. Chodzi o gry "Mario" - dokładnie 3 odmiany. Kupiłem sobie nową kartę, większą no i skopiowałem dane ze starej na nową. No i wszystko cacy, sis aplikacja działają, ale wywaliło mi wszystkie JAR. Tak więc zaintalowałem od nowa wszystkie no i wszystko cacy, oprócz tych "Mario"
Jack [N79] Błąd "Autoryzacja nie powiodła się" Napisany: 01 Maj 2010 07:18   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Czy instalujesz na tej samej pamięci na której gra działa wcześniej?

Learni [N79] Błąd "Autoryzacja nie powiodła się" Napisany: 01 Maj 2010 07:22   Postaw piwo autorowi tego posta
Nie, instaluje na nowej większej karcie pamięci
Jack [N79] Błąd "Autoryzacja nie powiodła się" Napisany: 01 Maj 2010 07:24   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
A czy wykonywałeś może format obydwu dysków? Może po grze zostały jakieś śmieci i dlatego tak masz.

Learni [N79] Błąd "Autoryzacja nie powiodła się" Napisany: 01 Maj 2010 11:50   Postaw piwo autorowi tego posta
Skopiowałem dane ze starej karty na nową kartę. Nie było żadnego formatu
razel [N79] Błąd "Autoryzacja nie powiodła się" Napisany: 02 Maj 2010 08:07   Postaw piwo autorowi tego posta
ale instalowales gre na karcie pamieci czy na pamieci telefonu?? prawdopodobnie jak ktos wyzej napisal zostalo cos w telefonie i chyba jedynym rozwiazaniem bedzie twardy reset telefonu mozna go zrobic naciskajac *+3+ziel sluch.+włacznik i trzymasz tak dlugo az sie nie pojawi logo noki, aaa najwazniejsze zapomnialbym robisz to na wylaczonym telefonie. Taki reset przywraca telefon w stan jaki go kupiles a wiec jest jak nówka:)
Learni [N79] Błąd "Autoryzacja nie powiodła się" Napisany: 03 Maj 2010 10:29   Postaw piwo autorowi tego posta
Nie chce nic formatować, mam za dużo danych, patchy, nie jest to warte dla jednej gry.

Grę instalowałem na karcie pamięci.