| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| mssg | |
|
| Gdy uruchamiam Nokia Ovi Suite to mam w menu kilka aplkacji, ktore mogę poprzez kabel zainstalowac na mój telefon. Niestety do wyboru jest tylko około 10 aplikacji... gdy chcę poszukac więcej to wysyła mnie na strone ovi store no ale tam moge wyslac na swoj telefon juz tylko poprzez sms. Czy jest mozliwe instalowanie bezposrednio z ovi store do telefonu poprzez kabel? tak samo jak w apple store? | ||
| Laki1231 | |
|
| Kiedyś się dało, a nie możesz z poziomu telefonu pobierać? _________________ |
||
| mssg | |
|
| moge pobierac ale to mi bedzie zabieralo transfer plusa a ja bym wolal na szybko przez kompa ;/ a wifi nie mam. | ||
| Laki1231 | |
|
| Wiem, że w przeglądarce jak odpalisz OVI jest opcja pobierz na komputer;p _________________ |
||
| chucky | |
|
| bezpośrednio przez kabel nie da się instalować z ovi store na n8 ale możesz ściągać pliki bezpośrednio na pc bez wysyłania smsa z linkiem do pobrania na n8, robisz to tak, wchodzisz na Pobieranie / Download: , najlepiej jakbyś miał tam konto, szukasz jakieś gry lub aplikacji, podam przykład na grze Spider-Man: Total Mayhem HD, tak więc bezpośredni link do gry to:
Pobieranie / Download: wystarczy że usuniesz to
Pobieranie / Download: a w miejsce tego wpiszesz
Pobieranie / Download: , następnie wyskoczy okienko czy pobrac plik, klikasz tak i zacznie się pobieranie, gdy się pobierze plik będzie miał rozszerzenie .sis.dm tak więc teraz musisz mieć notepada plus, przeciągnij ściągniętą grę/aplikację na skrót programu, usuń 3 pierwsze linijki i zapisz plik jako .sis, teraz możesz zainstalować już swoja grę/aplikację.
Opis by me , jeśli chcesz skopiować na inne forum, podaj autora poradnika. edit: Laki1231, już nie da się pobrać bezpośrednio na komputera, trzeba kombinować tak jak ja to napisałem wyżej ale nie da się tak pobrać płatnych gier/aplikacji Posty sklejone.używaj opcji edytuj jesli dodałes posta pod postem w krótkik odstępie czasu. // radziubaker _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| mssg | |
|
| dziala, dzieki! Temat wyjasniony więc zamykam // radziubaker |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
Paczki aplikacjiTutaj wrzucamy wszystkie paczki z aplikacjami! |
Aplikacje | michwoj79 | |
Paczki aplikacji s60v3zbiór wszystkich paczek jakie były w tym dziale |
Aplikacje | BoRoS | |
Instalowanie aplikacji zpoza Androidu na 3 sposoby |
Poradniki Android | Laki1231 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |