| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Laki1231 | |
|
| Jak w temacie. Jest to gra z Maemo. Tylko, że mi trzeba na Nokie N8. Widziałem ta grę na wielu filmach więc w sieci napewno gdzieś jest. _________________ |
||
| sadam81 | |
|
Pobieranie / Download:
coś takiego?? _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Laki1231 | |
|
Tak tylko nie da się pobrać na telefonie _________________ |
||
| wentyl007 | |
|
| rzeczywiście wyczes grafika ale na akcelerometr tylko? lepiej rysikiem, swoją drogą z ngage 2.0 sporo lepszy był niż na s60v5 . Po pierwsze ciekawszy, po drugie dłuzszy sporo. Bo widziałem porównanie między evolution a Bonce zwykłym | ||
| Laki1231 | |
|
Ale chce zobaczyć jak to działo to coś nowego na n* na filmach mają:(_________________ |
||
| Casaya | |
|
Laki1231 napisał/a:
Laki1231 da sie pobrac na telefon,bezposrednio.jak jestes zalogowany na ovi.store i masz w ustawieniach ze masz nokie n8 to sie da.ale na PW musialbyc mi wyslac swoj numer telefonu wtedy z Ovi wysle ci bezposredni link do pobrania.wiem bo tak robie u siebie. [ Komentarz dodany przez: Laki1231: 28 Kwi 2011 06:36 ] Za chęci _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
radziubaker, próbowałem _________________ |
||
| Casaya | |
|
| i co lipa? nie chce cie poprawiać ale masz w ustawieniach w Ovi ze masz nokie n8? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Tak i zalogowany równiez jestem i pisze, że niedostępne na mój telefon a na filmach jakim cudem grają? _________________ |
||
| Casaya | |
|
| załóż sobie nowe konto,może z nowego coś pójdzie.albo zrób aktualizacje Ovi w telefonie. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
Też próbowałem EDIT: F I L M _________________ |
||
| Casaya | |
|
| masz pod filmikiem pytanie skad wlasciciel sciagnal gre.w odpowiedzi jest nazwa forum,wiec tam probuj.forum istnieje _________________ |
||
| 1 2 3 4 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Bounce ItZręcznościowa |
Gry | Jack | |
BounceZręcznościowa |
N-Gage 2.0 | Jack | |
BouncePlatformowa |