Autor Wiadomość
pawek5 N8 była, co dalej? Napisany: 13 Paź 2011 12:43 N8 była, co dalej?   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam wszystkich. Niedawno zalalem swoja 2-miesieczna Nokie N8. Niestety latalem po serwisach i nie mogli jej naprawic. Niby plyta glowna jest OK ale nie wiedza co to jest. Chcialem dac ja na gwarancje, jednakze powiedzieli mi ze moga sprawdzic co to jest, ale gwarancje nie obejmuje naprawy ani wymiany telefonu. I tu dylemat. Mam do wydania ok.1000 zl na nowy telefon dotykowy. Chcialbym cos w stylu N8 czyli, prostota obslugi, dobry telefon do przegladania interneu, oraz podstawowe funkcje multimedialne np.sluchanie muzyki dobry GPS oraz gry. Zastanawiam sie czy nie kupic znowu N8 czy moze jednak cos innego w podobnej cenie. 5 lat mialem N73 potem N82 i teraz N8. Najbardziej jestem za nokia, jednak prosze o jakies sugestie dotyczace kupna telefonu spelniajacego wyzej wymienione parametry czytalem na temat iphon'a samsunga i HTC ale ktory z nich najlepszy? Podsumowujac: Bateria aby trzymala conajmniej 1 dzien, dobre funkcje multimedialne (gps, gry, szybkosc wczytywania aplikacji ) prostota obslugi no i oczywiscie cena do ok.1000zl. Pozdrawiam
elfisher N8 była, co dalej? Napisany: 13 Paź 2011 05:23   Postaw piwo autorowi tego posta

mam iphone i to bardzo dobry telefon. wczesniej czesto zmienialem telefony, teraz zostaje przy tym. zaraz ktos powie ze to przereklamowane gowno, ale jest wart swojej ceny. za 3gs 32gb dalem 900zl w b.dobrym stanie. jesli nie, to zastanow sie czym ma byc napedzany twoj nowy smartfon. jesli android to moze sgs? jesli dalej symbian to jest ich malo, ale jak nie n8 to moze e7?

Casaya N8 była, co dalej? Napisany: 13 Paź 2011 06:35   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
ja na twoim miejscu przezucilbym sie na adroida.za 1tys znajdziesz naprawde fajnego samsunga galaxy s,moze uda ci.sie.wyrwac sII uzywanego...
myslalem tez jak.kolega wyzej nad e7 lub x7...
ale nabta chwile.chyba dobry android.Moze Sony Ericsson?
na twoim miejscu juz nokii bym nie bral

pawek5 N8 była, co dalej? Napisany: 13 Paź 2011 09:06   Postaw piwo autorowi tego posta
Sam juz nie wiem co brac... Kazda ma jakies wady i zalety. Zastanawialem sie nad waszymi propozycjami odnosnie nokii jednakze Samsung galaxy S tez mi sie podoba. Zdecyduje sie chyba na tego SGS lub HTC Desire, a jezeli chodzi o naped to android chyba bardziej do mnie przemawia chociaz z Symbianem Anna nie mialem zadnych problemow w mojej N8. Wstrzymam sie z kupnem jeszcze z 2-3 dni. Dziekuje za propozycje i pomoc:)
Casaya N8 była, co dalej? Napisany: 13 Paź 2011 09:12   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
tematu narazie nie zamykam.niech jeszcze pare osób sie wypowie.no i oczywiscie poczekamy aż juz kupisz i sie pochwalisz.. kod emotikony: :D

Laki1231 N8 była, co dalej? Napisany: 13 Paź 2011 01:52   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Ja bym za tą kasę galaxy S Ci polecił. Ale ma słaby aparat.
N8 ma mniej gier jeśłi Ci na nich zależy ale najlepszy aparat na rynku i filmy hd.
E7 ma aparat lepszy od sgs gorszy od n8 ale ma fizyczną qwerty lecz mało gier bo ma symbiana;p

Marq94 N8 była, co dalej? Napisany: 13 Paź 2011 02:37   Postaw piwo autorowi tego posta

SGS - Również polecam : ) Chyba najlepszy android za tą cenę , no i masa gier , oraz przeglądanie internetu to bajka.

PS:

od 12:00 porównywanie przeglądarki : ) Ale obejrzyj całe . Fajnie porównanie.

koduj linki do you tube tagiem video.nie jestes nowy,nie bede po raz kolejny upominał // radziubaker

pawek5 N8 była, co dalej? Napisany: 14 Paź 2011 10:11   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam ponownie. Po dluzszym zastanowieniu i przeczytaniu wielu opinii, zdecydowalem sie na HTC Desire Z. Przekonala mnie klawiatura qwerty i dobre opinie uzytkownikow. Jak narazie nie mam zielonego pojecia jak zainstalowac aplikacje sciagniete przez komputer. Korzystalem caly czas z nokii a tam wszystko bylo proste. Bralem pod uwage SGS jednak pamietam moje meczarnie z N8 gdy probowalem napisac sms dlatego tak bardzo przyda mi sie qwerty. Bawie sie nim caly dzien i jak narazie musze przyznac ze telefonik jest super, procz masy aplikacji z android sklepu, jest szybki, ma duzy wyswietlacz, przegladanie internetu dzieki wielkiemu wyswielaczowi jest naprawde przyjemne a sam telefonik wydaje sie byc solidny. Ma mase opcji ktorych albo w N8 nie bylo albo nie znalazlem. Brakuje mi tylko tej prostoty obslugi ... Jeszcze raz dziekuje wszystkim bardzo za pomoc. Gdyby ktos chcial kupic ten telefonik i potrzebowal opinii zapraszam na PW. Dziekuje i pozdrawiam