| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| basiek2828 | |
|
Hejo był już chyba poruszony ten temat lecz został on zamknięty. Szukam programu który pozwoli mi zablokować konkretny numer telefonu tak by ta osoba sie do mnie nie dodzwoniła. Program z zamkniętego tematu nie nadaje się gdyż licencja czy jakoś tak pisało ze wygasła hehe proszę o pomoc Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//Laki1231 |
||
| Laki1231 | |
|
| A nie certyfikat wygasł? _________________ |
||
| basiek2828 | |
|
| no albo właśnie certyfikat pisało. | ||
| Laki1231 | |
|
To haknij sobie system: lub podpisz aplikacje ) Kobieta ma N8 omg _________________ |
||
| basiek2828 | |
|
ale jak ja mam to zrobić no to czo ze kobieta ma N8 prezent od chłopaka, bo sama pewnie bym jej nie kupiła haha |
||
| Laki1231 | |
|
| basiek2828, a jak zepsujesz;D ? Chyba cię bardzo kocha;d Tu masz opisik co i jak: Nokie N8 trzeba Phoenix'em hakować. http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19935.htm _________________ |
||
| basiek2828 | |
|
eeee tam nie zepsuje a jak coś to wezmę sobie jego bo odrazu i sobie kupił i dzięki za stronkę zaraz coś będę szperać w tym i moze sobie poradzę hehe edit: no masakra nie mogę się w tym połapać muszę wgrywać nowego softa? i jeśli tak czy będą jakieś skutki ? ze stracę wszystko ? edit: a już łapie wszystko tylko jeśli dobrze widzę to tam kurcze nie ma pliku na nokie N8 Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu, używaj opcji edytuj// stankovi23 |
||
| Meler | |
|
| A to niby co to jest? Opis:
|
||
| Laki1231 | |
|
| Jest:) NOKIA N8 - RM-675 FW: 011.012 V2 DZIAŁA OVI STORE !!!!!!!!!!!!!!!!!(prd.uda.fpsx) Pobieranie / Download:
FW: 013.016 (prd.uda.fpsx) Pobieranie / Download:
FW: 014.002 (prd.uda.fpsx) - Pozwala tylko na instalację nie podpisanych aplikacji !! Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Lista osób, które wsparły finansowo forumUpdate: 28.04.2010 |
Ogłoszenia | lui754 | |
Lista polskich Product Code |
Modyfikacje | lui754 | |
[N500] Czarna lista |
Szukam | Robek | |
[ebook] Czarna wdowa atakuje - Irena Matuszkiewicz |