| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| cichy024 | |
|
| Witam po instalacji Anny na noki n8 nie mam offica ani pdfa czy to normalne czy jakiś błąd Nazwa tematu poprawiona wed�ug punktu 1.1 regulaminu tego dzia�u. // radziubaker |
||
| Casaya | |
|
| cichy024, anna ma raczej wbudowane te funkcje | ||
| cichy024 | |
|
| No właśnie jakoś nie bardzo chyba że ja nie wiem jak to włączyć ale plików mi nie otwiera | ||
| Laki1231 | |
|
| Hehe masz wgrać softa PHOENIXEM i będzie ok bo ten update 20mb ma pełno błędów. _________________ |
||
| cichy024 | |
|
| A czy zostanie to poprawione w oficjalnej aktualizacji czy tylko wgranie phoenixem zostaje | ||
| Casaya | |
|
| cichy024, ten update to oficialna wersja jest i anna wgrana phoenixem tez jest oficialna.Spróbuj otworzyc jakis plik PDF? _________________ |
||
| cichy024 | |
|
| próbowałem ale nie da rady, wyskakuje że nie można otworzyć pliku. A gdzie znajdę na forum oficjalną i ostateczną wersję ANNY | ||
| Casaya | |
|
| Tutaj musizz poczekac na odpowiedz by Laki1231, on ma juz Anne.A na navifirm widze ze soft najnowszy jest v24.1 a ty jaki masz? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| nie v24 nie ma dla euro3 nie wiem co to jest nawet. I aktualizacja jest źle napisana nie będzie poprawione ta v20 w navifirm jest poprawiona i tylko ona wgrywa wszystko jak należy. _________________ |
||
| cichy024 | |
|
| to którą wersję mam ściągnąć z navifirm tą 22.14 | ||
| Casaya | |
|
| Laki1231, laki ale sam masz v22 ? to wkoncu co ma wgrywac cichy024, ? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Sry v22 ma wgrać cyfry sie pomieszały. jeszcze raz powiesz do mnie SRY to zostaniesz nagrodzony // radziubaker_________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[N97] Aplikacja do plików pdf i Office |
Szukam | mbania | |
Wakacje - Gdzie się wybieracie?:) |
Pogaduszki | HolyGoalie | |
[C5-03] Gdzie zapisują się filmy z karty pamięci? |