| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| DwupaQQ | |
|
| Witam mam problem z nokią n8 a właściwie z grami. Otóż boję się hackować symbiana bo zawsze jest ten mały procent że może mi sie telefon zripać,więc moje pytanko jest takie Które gry mogę pobierać nie hackując symbiana jaka jest to wersja gry? Ile takich gier znajde tutaj bez hackowania? Z góry dzięki za odpowiedz |
||
| Laki1231 | |
|
| Zrób hak według mojego poradnika phoenixem bo inaczej się nie da. Nic nie uszkodzisz:-) _________________ |
||
| DwupaQQ | |
|
| Ale czy są takie gry które działają bez hackowania?? jaka to jest wersja gry? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie ma. Te HD musisz sam podpisać;) lepiej zrób JACK a poza tym opis twojego profilu SOFT to nie S^3 (lol). _________________ |
||
| DwupaQQ | |
|
| Nie chce spamić w tym temacie ale no wiem wiem zle zrobiłem w profilu,ale jeżeli jest podpisany plik to już mi raczej wbije na telefon gra tak? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Raczej bo mi niby już podpisana nie poszła a podpisać się nie da, poza tym aby móc zainstalować np. Assasin Creda musisz mieć możliwość edycji plików systemowych;) _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Regulamin działu Gry Java |
Gry Java | Szymuś | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |