Autor Wiadomość
Laki1231 [N8] Instalował ktoś Dosbox? Napisany: 28 Lut 2011 03:19 [N8] Instalował ktoś Dosbox?   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Instalował ktoś na swojej N8 DOSBOX'a ? i odpalał win95 kod emotikony: ;D ? bo mi szkoda systemu jak się nie uda nie chce mi się później od nowa stawiać. Ciekawe jak to działa kod emotikony: ;)

Rozpisuj się w tych nazwach tematów // Jackson

chucky [N8] Instalował ktoś Dosbox? Napisany: 28 Lut 2011 03:38   Postaw piwo autorowi tego posta

Przecież dosbox tylko emuluje windowsa, więc nie ma obawy że coś może nie działać

Laki1231 [N8] Instalował ktoś Dosbox? Napisany: 28 Lut 2011 06:35   Postaw piwo autorowi tego posta

leo20, tak wiem ale jak wgram na darmo program zostaną nie potrzebne pliki dosbox miał to do siebie właśnie.

chucky [N8] Instalował ktoś Dosbox? Napisany: 28 Lut 2011 06:39   Postaw piwo autorowi tego posta

przecież je zawsze można usunąć, co to za problem?

Laki1231 [N8] Instalował ktoś Dosbox? Napisany: 28 Lut 2011 06:41   Postaw piwo autorowi tego posta

leo20, ale zostaną różne pierdoły a swoją droga nie chce mi się próbować. Ale chyba nie będzie wyjścia;D Jeszcze sobie inni robili tak, że na dotyku im windows normalnie działał nie mogę nigdy dojść do tego kod emotikony: :(

sadam81 [N8] Instalował ktoś Dosbox? Napisany: 28 Lut 2011 07:15   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Gdzie można tego Dosbox`a dostać??
Sam przetestuje...

Laki1231 [N8] Instalował ktoś Dosbox? Napisany: 28 Lut 2011 07:34   Postaw piwo autorowi tego posta

sadam81, chyba nikt na forum nie założył tematu z tego co widzę. A szukajka nie widzi. Jak nie znajdę na forum dam ci link na privs.

sadam81 [N8] Instalował ktoś Dosbox? Napisany: 28 Lut 2011 07:40   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
też szukałem.
na 4shared znalazlem i pobieram z win 98

Pobieranie / Download:

lui754 [N8] Instalował ktoś Dosbox? Napisany: 28 Lut 2011 07:43   Postaw piwo autorowi tego posta

Na forum jest tylko to:

http://symbiane.pl/n95-8g...ran-vt19414.htm
http://symbiane.pl/c6-dos...ala-vt19379.htm

Nic innego nie ma ;]
Laki1231 [N8] Instalował ktoś Dosbox? Napisany: 28 Lut 2011 07:45   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie ma na forum instrukcje dam Ci na PRIV, a ty masz N8?
Tak powinno działać kod emotikony: :( a nigdy nie umiem. Blokuje się kursor w ustawieniach a wtedy jak rysikiem się dotknie START to się rozwija;) bez użycie kursora coś jak w NAVI

Sadam zerknij na PW kod emotikony: ;) Lui to bedzie trzeba założyć taki temat poradnik;) tylko trzeba to obczaić pierw.

Meler [N8] Instalował ktoś Dosbox? Napisany: 01 Mar 2011 04:53   Postaw piwo autorowi tego posta

Winde można emulować już na takich fonach jak na przykład e51. Wystarczy umieć dobrze skonfigurować plik dosbox.conf
Laki1231 [N8] Instalował ktoś Dosbox? Napisany: 01 Mar 2011 05:38   Postaw piwo autorowi tego posta

arekmelerski, tak wiem ale właśnie trzeba umieć. NIE WGRYWAĆ NA N8 telefon się nie włącza później nie wiem czemu.