| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| icenolor | |
|
| Witam, Szukam sposobu jak pisać litery podczas rozmowy? Potrzebne jest zeby na infolinii podawacć numer przewozowy, który jest jak 1Z256WW5A itd. jak to zrobić? |
||
| Casaya | |
|
| icenolor, nie da sie.jedynie mozna klawiature numeryczna.chyba ze wlaczysz kalwiature numeryczna,dasz na glosnomowiacy i polozysz telefon w zdluz... mozliwe ze wtedy utworzy sie qwerty.Choc szczerze watpie w to. _________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
| icenolor, jak gadasz to bierzesz sobie na głosnik i minimalizujesz rozmowe przyciskiem HOME.. i robisz co tam chcesz. PS. Nie wiem zbytnio o jakie liery chodzi i gdzie je wpisywac ale może byc tez tak że jak gadasz z nimi to w ekranie połączenia jest jakiś przycisk dzięki któremu wprowadzasz cyfry np. wtedy jak każą Ci wybrać jakoś kategorie. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Jak mi coś trzeba wciska m klawisz ten którym wchodzisz do menu. Wchodzę sobie w wiadomości lub notatki piszę co mnie interesuje i zapisuje w roboczych _________________ |
||
| icenolor | |
|
| Czy na głośnomówiącym czy normalnie ale chodzi mi o to żeby wpisać LITERY, bo mogę tylko wpisywać numery a przecież jak dzwoni się do infolinii to trzeba podawać numery i litery z tym drugim jest gorzej, podam przykład sekretarka mówi proszę podać numer przewozowy i trzeba wpisać np. 1WA2569Z86 i jak to zrobić? | ||
| Laki1231 | |
|
| Nie spotkałem się z tel w którym by się dało.... nigdy nie było tonowego wysyłania liter _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Komunikaty podczas instalacji programów i sposoby postępowań |
Pozostałe | Jack | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
[Galaxy S] Litery podczas pisania wiadomości |
Pytania i Problemy | Szymon035 | |
Ładowanie komórki głosem podczas rozmowy |
Newsy | ramzestoja | |
Jak zrobić,aby podczas ładowania nie wyłączała się wibracja? |
Pytania i Problemy z telefonami | Learni | |
Konsumenci chcą odręcznie pisać na urządzeniach przenośnychA wy, też wolicie rysik od klawiatury? |
Newsy | xJAmaTOx | |
Tańsze rozmowy wRodzinie |
Newsy | ziomek | |