| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| basiek886 | |
|
hej mam lekki problem z fonem przez własna głupote. niechcacy nacisło mi sie przywróc ustawienia fabryczne w Noki N8 i usuneło mi dosłownie WSZYSTKO. mam pytanie,czy da sie w jaki kolwiek sposób przywrócic to wszystko ? cała muzyke wszystkie esy,zdjecia ? Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//Laki1231 |
||
| Laki1231 | |
|
| Heh niestety nie jedynie to co zostało na pamięci masowej nie powinno być usunięte. Ewentualnie jakieś programy na komputer do odzyskiwania danych. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Ustawienia fabryczne dotycza tylko telefonu... wydaje mi sie ze mimo to ze masz wbudowana pamiec to jest ona osobno.podlaczales telefon pod USB?cos masz na niej? Chyba ze foramt karty sie zrobil jakos to straciles napewno _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Masz wybór na N8 format ustawień lub całkowity tego drugiego nie używałem więc nie wiem ale to co na pamięci masowej było to zostało. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| a zadnego kodu zabezpieczajacego niema?przed UF? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Niee;D jeśli to wyłączyłęś podczas pierwszej konf tel;D _________________ |
||
| Casaya | |
|
| no to lipa,jakies programy do odzyskiwania danych sa. wujek google pomoze np BadCopy Pro _________________ |
||
| basiek886 | |
|
| ale to takie dziwne jest. bo wyciagłam telefon z kieszeni i nei zablokowałam i pisało zeby wpisac kod który miałam zawsze przy doblokowaniu telefonu, no i ja go wpisałam i nagle wyłaczył sie telefon ale zanim sie wyłaczył pisało własnie ustawienia fabryczne, i nie wiem jak to sie zrobiło bo przeciesz dotykowy działą tylko na opuszki palców wiec w kieszeni nei mogło sie to wcisnac, no ale do celu wylaczył sie wlaczył potem sam, i juz nic kompletnie nic nie było na telefonie,NIC! i nie wiem skad ten kod bo dzien wczesniej go wylaczyłam... | ||
| sadam81 | |
|
| Dotykowy pojemnościowy działa na każdy rodzaj przewodnika o odpowiedniej powierzchni. Także ludzka skóra w każdym miejscu jest dotykalska dla pojemnościowego:/ _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[HTC Wildfire S] Jak odinstalować fabryczne aplikacje? |
Pytania i Problemy | filipecki.piotr | |
[N8] Ustawienia nawigacji |
Pytania i Problemy z telefonami | bernbern | |
[N85] Ustawienia GPS |
Pytania i Problemy z telefonami | bialy1208 | |