Autor Wiadomość
basiek886 [N8] Nie chcący włączyłam, ustawienia fabryczne. Napisany: 23 Maj 2011 05:34 [N8] Nie chcący włączyłam, ustawienia fabryczne.   Postaw piwo autorowi tego posta

hej kod emotikony: ;)
mam lekki problem z fonem przez własna głupote.
niechcacy nacisło mi sie przywróc ustawienia fabryczne w Noki N8 i usuneło mi dosłownie WSZYSTKO. mam pytanie,czy da sie w jaki kolwiek sposób przywrócic to wszystko ? cała muzyke wszystkie esy,zdjecia ?

Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//Laki1231
Laki1231 [N8] Nie chcący włączyłam, ustawienia fabryczne. Napisany: 23 Maj 2011 05:39   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Heh niestety nie jedynie to co zostało na pamięci masowej nie powinno być usunięte. Ewentualnie jakieś programy na komputer do odzyskiwania danych.

Casaya [N8] Nie chcący włączyłam, ustawienia fabryczne. Napisany: 23 Maj 2011 05:43   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
Ustawienia fabryczne dotycza tylko telefonu...
wydaje mi sie ze mimo to ze masz wbudowana pamiec to jest ona osobno.podlaczales telefon pod USB?cos masz na niej?
Chyba ze foramt karty sie zrobil jakos to straciles napewno

Laki1231 [N8] Nie chcący włączyłam, ustawienia fabryczne. Napisany: 23 Maj 2011 05:54   Postaw piwo autorowi tego posta

Masz wybór na N8 format ustawień lub całkowity tego drugiego nie używałem więc nie wiem ale to co na pamięci masowej było to zostało.

Casaya [N8] Nie chcący włączyłam, ustawienia fabryczne. Napisany: 23 Maj 2011 05:59   Postaw piwo autorowi tego posta

a zadnego kodu zabezpieczajacego niema?przed UF?

Laki1231 [N8] Nie chcący włączyłam, ustawienia fabryczne. Napisany: 23 Maj 2011 06:09   Postaw piwo autorowi tego posta

Niee;D jeśli to wyłączyłęś podczas pierwszej konf tel;D

Casaya [N8] Nie chcący włączyłam, ustawienia fabryczne. Napisany: 23 Maj 2011 06:15   Postaw piwo autorowi tego posta

no to lipa,jakies programy do odzyskiwania danych sa.
wujek google pomoze

np BadCopy Pro

basiek886 [N8] Nie chcący włączyłam, ustawienia fabryczne. Napisany: 23 Maj 2011 06:37   Postaw piwo autorowi tego posta

ale to takie dziwne jest. bo wyciagłam telefon z kieszeni i nei zablokowałam i pisało zeby wpisac kod który miałam zawsze przy doblokowaniu telefonu, no i ja go wpisałam i nagle wyłaczył sie telefon ale zanim sie wyłaczył pisało własnie ustawienia fabryczne, i nie wiem jak to sie zrobiło bo przeciesz dotykowy działą tylko na opuszki palców wiec w kieszeni nei mogło sie to wcisnac, no ale do celu wylaczył sie wlaczył potem sam, i juz nic kompletnie nic nie było na telefonie,NIC! i nie wiem skad ten kod bo dzien wczesniej go wylaczyłam...
sadam81 [N8] Nie chcący włączyłam, ustawienia fabryczne. Napisany: 23 Maj 2011 09:15   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Dotykowy pojemnościowy działa na każdy rodzaj przewodnika o odpowiedniej powierzchni. Także ludzka skóra w każdym miejscu jest dotykalska dla pojemnościowego:/