| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| patrikos23 | |
|
| Witam. Niedawno zaopatrzyłem sie w nokię N8 i wszystko było oki do czasu. Telefon oczywiście hacknięty. Problem polega na tym, że jak wrzucam na karte pamięci pliki zarówno obrazki czy instalki gier lub aplikacji, to telefon ich nie czyta. Mam porobione foldery tak jak na pamięci wbudowanej-wrzucam te rzeczy do tych folderów a tu i tak kicha-telefon ich nie widzi. Czasami zdarza się, że instalki jednak są ale wtedy większość z nich czyta jak pliki z notatnika - otwiera je przez notatnik i nie instaluje. Czasami zdarza się sie również, że podobnie robi z instalkami na pamięci wbudowanej. Czy ktos mi powie co jest nie tak? A i jeszcze jedno-jeżeli próbuje instalować na karcie karcie pamięci to praktycznie za każdym razem wyskakuje komunikat, że nie można zainstalować. Pomożecie? Bo ja już nie wiem co jest nie tak, a szkoda mi pamięci bo mam jednak karte 32 GB _________________ |
||
| Casaya | |
|
| gry i aplikacje dobrze jest wrzucac do folderu others. a gry czy aplikacje maja rozszerzenie .sis? czemu wyskakuje ze nie mozna zainstalowac?patche wlaczone? zaznaczyles w ustawieniach aplikacji by instalowac od niezaufanego uslugodawcy? a takze instaluj wszystko? slyszalem tez jest jest problem z tymi patchami.ale niech inni tez sie wypowiedza. cos mi.sie wydaje ze bedziesz musial przeinstalowac softa i od nowa hacknac... ale niech wypowiedza sie lepsi ode mnie ... _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
Radziu pytasz się jakbym był żołtodziobem w tych sprawach. Pliki maja rozszerzenie takie jakie powinno być i są w tych folderach co też powinny być. A soft instalowałem nowy. Gdyby to rozwiazało mój problem to bym nie zakładał tematu _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| patrikos23, a na masowej wyświetla pliki i instaluje, myślę, że musisz wgrać softa na nowo a przed tym sformatować obie pamięci, czego używasz do przeglądania plików? Aha i wgrałeś aktualizacje z poziomu tel dostępne:)? | ||
| patrikos23 | |
|
Tak i przez tele i przez kompa tez sprawdzałem i zaczyna mnie to wkurzać. Czyli pozostaje wgranie softa na nowo? ehh..._________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| patrikos23, niestety chyba tak, nie miałem takiego przypadku na swojej N8 tylko wcześniej format pamięci. _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| no to trudno. Wieczorem sie pobawie. Temat mozna zamknac Zamknięty // Jackson _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Reupload plików |
Szukam | BoRoS | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[E63] Komputer nie czyta karty pamięci |
Pytania i Problemy z telefonami | dawidszyroki | |
[6210 Navigator] Nie czyta karty pamięci |
Pytania i Problemy z telefonami | szafirldz | |