| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| mssg | |
|
| No więc tak jak w temacie, nie jestem w stanie zainstalować kilku aplikacji, które według ovi store działają na N8. Dzieje się tak w większości przy instalowaniu większych aplikacji gdzie trzeba pobrać 15mb, cała instalacja dzieli się na 3 kroki a pierwszy z nich to pobranie pliku. Pobieram plik i gdy przechodzi do kroku 2 to po kilkudziesięciu sekundach wyskakuje komunikat, ze instalacja się nie udała. To instalacji używałem wifi oraz wap i dalej to samo ;/// dlaczego tak się dzieje i jak mam temu zaradzić? Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. Zapoznaj sie z tym punktem zanim kolejny tego typu temat poleci do KOSZA // Jackson |
||
| Laki1231 | |
|
| mssg, a instaklujesz na pamięci masowej telefonu;p? _________________ |
||
| mssg | |
|
| nie mam za bardzo jak bo telefon nie pyta ;> po prostu się ładuje i już. W każdej chwili mogę dokończyć instalacje bo mam ikone tam gdzie aplikacje, która dokańcza instalacje... niestety dalej po czasie jest failed. | ||
| Laki1231 | |
|
| mssg, w usatwieniach ovi jest gdzie instalować. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| mssg | |
|
| szukam, szukam i gdy jestem w ovi, nie mam nawet takiej opcji jak settings =( | ||
| Laki1231 | |
|
| Jest na ostatniej zakładce szukaj lepiej. _________________ |
||
| mssg | |
|
| Sprawdziłem, wszystko mam ustawione na mass memory wiec powinno normalnie działać. Niestety to co sie dzieje wygląda dokładnie tak: 1. Downloading 1 of 3 2. Installing 1 of 3 - no i tutaj po jakiś 30 sec buforującego się paska wyskakuje: 3. Installation Failed =| |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie wiem, może hardreset. _________________ |
||
| mssg | |
|
| OHH az mi sie mina skrzywiła jak zobaczyłem hardreset ^^" no nie wiem, narazie to zostawię a jak byś się czegoś dowiedział to napisz. dzieki mimo wszystko! |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Paczki aplikacjiTutaj wrzucamy wszystkie paczki z aplikacjami! |
Aplikacje | michwoj79 | |
Paczki aplikacji s60v3zbiór wszystkich paczek jakie były w tym dziale |
Aplikacje | BoRoS | |
Instalowanie aplikacji zpoza Androidu na 3 sposoby |
Poradniki Android | Laki1231 | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |