Autor Wiadomość
mssg [N8] Nie mogę zainstalować niektórych aplikacji Napisany: 28 Lip 2011 11:19 [N8] Nie mogę zainstalować niektórych aplikacji   Postaw piwo autorowi tego posta

No więc tak jak w temacie, nie jestem w stanie zainstalować kilku aplikacji, które według ovi store działają na N8. Dzieje się tak w większości przy instalowaniu większych aplikacji gdzie trzeba pobrać 15mb, cała instalacja dzieli się na 3 kroki a pierwszy z nich to pobranie pliku. Pobieram plik i gdy przechodzi do kroku 2 to po kilkudziesięciu sekundach wyskakuje komunikat, ze instalacja się nie udała. To instalacji używałem wifi oraz wap i dalej to samo ;/// dlaczego tak się dzieje i jak mam temu zaradzić?

Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. Zapoznaj sie z tym punktem zanim kolejny tego typu temat poleci do KOSZA // Jackson
Laki1231 [N8] Nie mogę zainstalować niektórych aplikacji Napisany: 28 Lip 2011 11:31   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
mssg, a instaklujesz na pamięci masowej telefonu;p?

mssg [N8] Nie mogę zainstalować niektórych aplikacji Napisany: 28 Lip 2011 12:06   Postaw piwo autorowi tego posta

nie mam za bardzo jak bo telefon nie pyta ;> po prostu się ładuje i już. W każdej chwili mogę dokończyć instalacje bo mam ikone tam gdzie aplikacje, która dokańcza instalacje... niestety dalej po czasie jest failed.
Laki1231 [N8] Nie mogę zainstalować niektórych aplikacji Napisany: 28 Lip 2011 12:07   Postaw piwo autorowi tego posta

mssg, w usatwieniach ovi jest gdzie instalować.

Autor postu otrzymał pochwałę.
mssg [N8] Nie mogę zainstalować niektórych aplikacji Napisany: 28 Lip 2011 12:12   Postaw piwo autorowi tego posta

szukam, szukam i gdy jestem w ovi, nie mam nawet takiej opcji jak settings =(
Laki1231 [N8] Nie mogę zainstalować niektórych aplikacji Napisany: 28 Lip 2011 12:20   Postaw piwo autorowi tego posta

Jest na ostatniej zakładce szukaj lepiej.

mssg [N8] Nie mogę zainstalować niektórych aplikacji Napisany: 28 Lip 2011 01:43   Postaw piwo autorowi tego posta

Sprawdziłem, wszystko mam ustawione na mass memory wiec powinno normalnie działać. Niestety to co sie dzieje wygląda dokładnie tak:
1. Downloading 1 of 3
2. Installing 1 of 3 - no i tutaj po jakiś 30 sec buforującego się paska wyskakuje:
3. Installation Failed

=|
Laki1231 [N8] Nie mogę zainstalować niektórych aplikacji Napisany: 28 Lip 2011 01:43   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie wiem, może hardreset.

mssg [N8] Nie mogę zainstalować niektórych aplikacji Napisany: 28 Lip 2011 02:14   Postaw piwo autorowi tego posta

OHH az mi sie mina skrzywiła jak zobaczyłem hardreset ^^" no nie wiem, narazie to zostawię a jak byś się czegoś dowiedział to napisz.
dzieki mimo wszystko!