| Temat Zamknięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| omegadoom | |
|
| mam problem. otoz telefon na nic nie reaguje. mam zainstalowane spb mobile shell 3.08 i przekrecam sobie na zakladke z grami i programami a tu nic, same puste skroty. co jest sobie mysle, zrestartowalem telefon a tu bum. wlacza sie niby normalnie wpisuje pin. wlacza sie standard wyglad telefonu, po chwili automatycznie chce sie wlaczyc spb mobile i tu niby sie laduje. potem wyskakuje komunikat "wlaczenie telefonu nie powiodlo sie. skontaktuj sie ze sprzedawca" i na ekranie robi sie dyskoteka z ikonek i telefon na nic nie reaguje. po chwili wyswietla normalnie ekran ale nic nie mozna kliknac i nadal jest komunikat z tym niepowodzeniem wlaczania. co moge z tym zrobic?? pomocy Nazwa tematu poprawiona na regulaminową.//patrikos23 juz sobie jakos poradzilem. kilka razy zrestartowalem telefon i wylaczylem automatyczne wlaczenie spb mobile. wlaczylem potem manualnie ten program i dziala juz normalnie( choc nie wiem czym spowodowana byla ta zwiecha) |
||
| Casaya | |
|
| omegadoom, moze byc spowodowane to tym ze masz wiele aplikacji dzialajacych w tle i w dodatku SPB to wymagajaca aplikacja... Ja chcialem ci zaproponowac HR ale ja juz dziala to spoko... zwróc tylko uwage ile masz pamieci w telefonie ( nie mass memory).. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[E51] Telefon wyłączył się po czym się nie włącza |
Pytania i Problemy z telefonami | maniexd | |
[5530] Nie włącza się i na nic nie reaguje |
Pytania i Problemy z telefonami | davidmak | |
[E51] Nie ładuje się i nie włącza |
Pytania i Problemy z telefonami | Lunatyk | |