| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| mssg | |
|
| Wczoraj zrobiłem sobie Hard Reset na mojej N8 i nie wiem czemu ale Ovi Store nie chce sie uruchomić... włącza sie, widać napis Ovi Store a potem sama sie wyłącza ;/ | ||
| chucky | |
|
| pewnie musisz sobie doinstalować biblioteki qt _________________ |
||
| Casaya | |
|
| chucky, ovi store nie potrzebne są QT. wgraj phoenixem najnowszy soft anna dostepny jest juz na n8 i napewno bedzie działać. _________________ |
||
| chucky | |
|
| radziubaker, są potrzebne do poprawnego działania, mssg, zrób jeszcze raz HR i zainstaluj biblioteki qt wg tej kolejności: QT 4.07 QTWebKit 4.08 QT 4.07 QTMobility 1.01 _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Najnowsze Ovi oparte są na QT, wiec chucky dobrze mówi. I zainstaluj najnowszą wersje OviStore. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| sadam81, ok niech zainstaluje.ja w mojej noki 5800xm nigdy nie miałem qt bo to duza paczka i musi byc zainstalowane na pamieci telefonu.dlatego nie chcialem tego miec i ovi zawsze chodziło. u kolego w n8 też nie ma qt bo mu nie instalowałem a ovi chodzi...własnie sprawdzałem.. to raczej nie o qt chodzi... _________________ |
||
| chucky | |
|
| radziubaker, nie porównuj s60v5 do symbiana^3 bo s^3 jest napisane w qt i widocznie twój kolega miał jakąś starszą wersje ovi store , w dodatku biblioteki qt są już w systemie ale po hard formacie z nie wiadomych przyczyn właśnie ovi przestaje działać i jest to wina bibliotek qt, dlatego później trzeba je doinstalowywać _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Ale się głowicie jak był hgard reset powywałało potrzebne pliki najprostsza metoda nowy soft. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Laki1231, no to przeciesz tak mówiłem że nowy soft wrzucic.od razu anne...bo tak to podwójna robota _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| I beskuteczna zresztą było to na forum znowu ciężko posuzkac;/ _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[Nokia 5800] Nie mozna zainstalować opery po hard resecie |
Pytania i Problemy z telefonami | flejtuszq | |
Hackowanie N97 po hard resecie |
Pytania i Problemy z telefonami | damin122 | |