Temat Zamknięty przez: patrikos23
Autor Wiadomość
Barti [N8] PowerMP3 Napisany: 08 Lut 2011 03:16 [N8] PowerMP3   Postaw piwo autorowi tego posta
Poszukuję aplikacji "PowerMP3" (najlepiej w pełnej wersji) w wersji na Nokię N8 (Symbian^3). Dotychczas znalazłem tylko kilka wersji na Symbian S60v5, ale żadna z nich na mojej Nokii N8 nie uruchomiła się... kod emotikony: :(
Jack [N8] PowerMP3 Napisany: 08 Lut 2011 03:21   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
z v5 będzie działał tylko na początku należy zmienić skin kod emotikony: :)

Barti [N8] PowerMP3 Napisany: 10 Lut 2011 02:50   Postaw piwo autorowi tego posta
Hmm, jaki skin? Gdzie? W telefonie czy w tym PowerMP3? W PowerMP3 nie zmienię, bo ta aplikacja w ogóle się nie uruchamia! Po kliknięciu w jej ikonkę, ekran na moment się przyciemnia, po czym ponownie rozjaśnia i koniec. Żadnych komunikatów, nic... kod emotikony: :(
Jeśli wiesz, jak zrobić, aby aplikacja ta działała na Nokii N8 to opisz to tutaj dokładnie!
Laki1231 [N8] PowerMP3 Napisany: 10 Lut 2011 03:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Barti, bo pod S^3 nie ma kompatybilnej.

Barti [N8] PowerMP3 Napisany: 12 Lut 2011 10:09   Postaw piwo autorowi tego posta
Tak też myślałem. Szkoda... kod emotikony: :(
Pamiętam, jak miałem tą aplikację kiedyś na mojej starej Nokii 6630 (S60v2). kod emotikony: :) Potem, pod S60v5 (dotykowce) też ta aplikacja wyszła, no ale nie dziala ona na Nokii N8. A póki co, pod S^3 jej nie ma. Ciekawe, czy z czasem będzie... kod emotikony: :ehh:

[ Komentarz dodany przez: patrikos23: 13 Lut 2011 05:45 ]
Zamykam.