Autor Wiadomość
lysy27b [N8] Samoistnie zrestartuje Napisany: 12 Lut 2011 05:06 [N8] Samoistnie zrestartuje   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam! Tak jak w temacie n8 łapie restarty. Telefon chodzi idealnie szybko, nie zawiesza się jednak z raz czy dwa razy w jednym dniu musi się samoistnie zrestartować( nie mylić z resetowaniem). Robiłem przywracanie ustawień fabrycznych, hard reset oraz sprawdzałem na różnych kartach sim, bez rezultatu. N8 jest nowa ma z 2 tyg wiec nie jest zasmiecona aplikacjami. Jak myślicie jest to jakas wada fabryczna telefonu? Prosze o pomoc. Pozdrawiam!
Laki1231 [N8] Samoistnie zrestartuje Napisany: 12 Lut 2011 05:54   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Ja mam Nokie, znajomi też i nie było takich numerów. RESET takiego to nie tylko HARDRESET ale i format karty i wewnętrzenej i dopiero hard format na koniec. Wgraj
najnowszy soft.

Hakowałeś telefon? Jak tak to pewnie plikiem V1 jest już V2. Wgraj najnowszego softa PR1.1 013.016. Ja takich problemów nie mam i znajomi też nie. Pierw format karty pamieci potem pamiec masowa i dopiero hard reset tak to na tym telefonie wygląda.

Nie pisz posta pod postem w tak krótkim okresie czasu // Jackson

lysy27b [N8] Samoistnie zrestartuje Napisany: 12 Lut 2011 06:17   Postaw piwo autorowi tego posta
Telefonu nie hackowałem. Zrobiłem jedynie hard reset, który wyczyscil caly telefon czyli pamięć masową oraz pamięć telefonu( karty pamięci zew. nie posiadam). Softa mam PR 1.0 a nowszego nie wgrywałem. Zastanawiam się czego może to być przyczyna skoro po formacie nadal to występuje i dodam, że telefon najczęściej restartuje się w nocy, ponieważ słychać jedynie dzwięk ekranu startowego. W dzień telefon normalnie funkcjonuje:/ Proszę o jakieś sugestie bo w przeciwnym razie czeka mnie serwis:/
Laki1231 [N8] Samoistnie zrestartuje Napisany: 12 Lut 2011 06:37   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Weź sobie softa postaw. Dzieje się to o tej samej porze?

lysy27b [N8] Samoistnie zrestartuje Napisany: 12 Lut 2011 07:12   Postaw piwo autorowi tego posta
Właśnie nie, dzieje się to o różnych porach, bo takto mozna bylo by sie domyslec, ze moze cos się aktualizuje. Chyba czeka mnie nowy soft bo nic się innego nie wymyśli.