| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| lysy27b | |
|
| Witam! Tak jak w temacie n8 łapie restarty. Telefon chodzi idealnie szybko, nie zawiesza się jednak z raz czy dwa razy w jednym dniu musi się samoistnie zrestartować( nie mylić z resetowaniem). Robiłem przywracanie ustawień fabrycznych, hard reset oraz sprawdzałem na różnych kartach sim, bez rezultatu. N8 jest nowa ma z 2 tyg wiec nie jest zasmiecona aplikacjami. Jak myślicie jest to jakas wada fabryczna telefonu? Prosze o pomoc. Pozdrawiam! | ||
| Laki1231 | |
|
| Ja mam Nokie, znajomi też i nie było takich numerów. RESET takiego to nie tylko HARDRESET ale i format karty i wewnętrzenej i dopiero hard format na koniec. Wgraj najnowszy soft. Hakowałeś telefon? Jak tak to pewnie plikiem V1 jest już V2. Wgraj najnowszego softa PR1.1 013.016. Ja takich problemów nie mam i znajomi też nie. Pierw format karty pamieci potem pamiec masowa i dopiero hard reset tak to na tym telefonie wygląda. Nie pisz posta pod postem w tak krótkim okresie czasu // Jackson _________________ |
||
| lysy27b | |
|
| Telefonu nie hackowałem. Zrobiłem jedynie hard reset, który wyczyscil caly telefon czyli pamięć masową oraz pamięć telefonu( karty pamięci zew. nie posiadam). Softa mam PR 1.0 a nowszego nie wgrywałem. Zastanawiam się czego może to być przyczyna skoro po formacie nadal to występuje i dodam, że telefon najczęściej restartuje się w nocy, ponieważ słychać jedynie dzwięk ekranu startowego. W dzień telefon normalnie funkcjonuje:/ Proszę o jakieś sugestie bo w przeciwnym razie czeka mnie serwis:/ | ||
| Laki1231 | |
|
| Weź sobie softa postaw. Dzieje się to o tej samej porze? _________________ |
||
| lysy27b | |
|
| Właśnie nie, dzieje się to o różnych porach, bo takto mozna bylo by sie domyslec, ze moze cos się aktualizuje. Chyba czeka mnie nowy soft bo nic się innego nie wymyśli. | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5530] Telefon samoistnie się wyłącza |
Pytania i Problemy z telefonami | mriolop | |
[5230] Telefon samoistnie wyłącza się |
Pytania i Problemy z telefonami | motyl22 | |