| Temat Zamknięty przez: sadam81 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Night123 | |
|
| Witam. Mam problem z telefonem. Od wczoraj po zainstalowaniu gry Tin Tin (tak mi się wydaje) z moim telefonem zaczęło się źle dziać. Biblioteka muzyczna została skasowana, nie mogę jej odświeżyć (odświeża się pół godziny i nic - stoi), kontakty w telefonie są jednakże same nazwy - numery poznikały a co za tym idzie nie mogę do nikogo zadzwonić, i następna strasznie intrygująca sprawa: mam wolne ponad 120mb ram a telefon cały czas pokazuje komunikaty, "ogólny błąd systemu: brak pamięci..." np. w galerii zdjęć...; widżety się nie aktualizują... Śmigam na oryginalnym sofcie annie. Ta gra Tin tin oczywiście nie odpaliła, pliki SD proponowano wgrać do E:\private\2004aabd i tak też zrobiłem (próbowałem również od razu na pamięć E tak jak to pisano tutaj na forum). Po nieudanych próbach wszedłem w katalog 2004aabd i zacząłem usuwać to co wgrałem. Może to ma związek z moimi dotychczasowymi problemami... sam nie wiem. Posiadam telefon Nokii od stycznia ubiegłego roku i nigdy podobne zjawisko nie występowało. Proszę o pomoc i sorry za takie niezrozumiałe wysłowienie się:p |
||
| xJAmaTOx | |
|
| Hm..Night123, pewnie jakiś wirus się wdał albo jak usuwałeś to przez przypadek poleciało coś ważnego.. A kontakty masz zapisane na SIM? jak tak to odpal karte na innym fonie i ciekawe czy bedą numery.. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Ja mam to samo po tintin na m8 siema nic nie działa. Nawe sklep się nie włącza jedyne wyjście to soft ale w lutym ma być nowy soft nokia belle dlatego narazie nie robię soft by mi się nie opłaci _________________ |
||
| Night123 | |
|
| xJAmaTOx: Na innym telefonie numery normalnie są. Laki1231: Czyli mam rozumieć, że na razie nic nie pomoże bez integracji w system? (np. hard reset) |
||
| Laki1231 | |
|
| wgranie softa jak i hardreset nie powoduje utraty gwarancj na tym telefonie. Polityka dla s^3 sie troche zmienila. Dawałem z belle n8 na gwarancji i uznali | ||
| Night123 | |
|
| Rozumiem, wgrywanie softa odpada, poczekam na belle na luty (o ile nokia znowu nie przeniesie aktualizacji), spróbuje z hardresetem jak nie pomoże będę musiał zmienić telefon na miesiąc.... | ||
| xJAmaTOx | |
|
| jak wadliwa to Zgłoście tą grę. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie zgłosić. Macie wyraźnie napisane, że na System belle a na annie ludzie próbują. _________________ |
||
| Night123 | |
|
| Hard reset pomógł. Teraz czekam tylko na Bellę;) Więc zamykam. // sadam81 |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
[C6-00] Telefon się zacina, wyświetlacz raz działa raz nie |
Pytania i Problemy z telefonami | camel69 | |
[NIE DZIAŁA] MaherHackers.comstrona z wyrabianiem certyfikatów |
Hacked Symbian/Flashing | borek691 | |
[C6] Dosbox wolno działa |
Pytania i Problemy z telefonami | nielubiesielogowac | |
garmin nie działa |
Pytania i Problemy z telefonami | piotrekk280 | |
[5530XE] Wolno działa |
Pytania i Problemy z telefonami | Kondzio100 | |
[n95] N-gage nie działa |