| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| u22 | |
|
| Witam kiedy chcę podłączyć moją nokie do komputera piszę mi że jest nieznane urządzenie tak jakby w ogóle nie miałbym jakiegoś sterownika zainstalowałem sobie pc suite i chciałem nokie podłączyć przez kabel usb ale również mi nie wyszukało telefonu co mam robić pomocy !!!!!!!!!!!! |
||
| Jack | |
|
| Spróbuj podłączyć telefon do komputera a następnie z poziomu nokia pc suite wybrać Pomoc => zainstaluj obsługę pc suite _________________ |
||
| u22 | |
|
| wiesz co nawet nie mogę tego kliknąć dodam jeszcze że jak chce sobie wziąć pamięć masową to mi się ten pasek ładuje w nieskończoność na telefonie a na komputerze piszę nie znaleziono urządzenia | ||
| Jack | |
|
| Może spróbuj wykonać hard format pamięci telefonu, a następnie próbować podłączyć telefon _________________ |
||
| u22 | |
|
| po formacie problem występuje Cytowanie całego poprzedniego posta jest zbędne, jeżeli bezpośrednio się do niego odnosi - zasady netykiety // Jackson |
||
| Jack | |
|
| Spróbuj jeszcze reinstalacji nokia pc suite ma komputerze a następnie ponownie spróbować podłączyć telefon do komputera. Jeżeli i to nie pomogło spróbuj na innym komputerze _________________ |
||
| u22 | |
|
| Mam jeszcze pytanie ale nie chce robić nowego tematu więc tutaj napiszę ściągnąłem sobie gierkę z mobile 9 była to gra java na moją nokie n80 ale gra strasznie mi się przycinała ściągnąłem jeszcze dwie i to samo czy w tym modelu gry będą się przycinać czy przez to że muszę instalować tylko gry na symbiana ? | ||
| Jack | |
|
| Gry java Ci się tną ponieważ java jest emulowana na symbianie i nic z tym nie zrobisz, Z mniejszymi grami nie powinno być problemów. Jeżeli Masz jeszcze jakieś pytanie to proszę abyś założył nowy temat, ponieważ posty odbiegają od tematu. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[X6] Telefon nie może się połączyć przez USB |
Pytania i Problemy z telefonami | sadam81 | |
[e66] Nie może połączyć się z wifi |
Pytania i Problemy z telefonami | czarek33 | |
[c6] Po odnalezieniu sieci wlan nie może się z nią połączyć |
Pytania i Problemy z telefonami | damspi | |
[e61i] Po formacie nie może się połączyć z netem przez wifi |
Pytania i Problemy z telefonami | robertus | |
[N95] Nie da się połączyć z numerem/kontaktem |