| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| xJAmaTOx | |
|
Witam Posiadam nokie N81 Znalazłem poradnik jak zainstalować gry n gage 2.0 Oto ten poradnik w skrócie : (0. Usuń wszystkie triale gier, które posiadasz zainstalowane) 1. Podłącz telefon przez USB w trybie PC Suite. 2. Włącz aplikację TRK i upewnij się że telefon połączył się z komputerem (patrz punkt I. 3.) 3. Uruchom instalator gry na komputerze: 4. Kliknij Next. W następnym kroku zaznacz obydwie funkcje jak zostało to pokazane na obrazku, po czym kliknij ponownie na Next 5. Kliknij na Next. Wybierz miejsce instalacji gry: * Disk E - Karta pamięci * Disk C - Pamięć telefonu * PC - wypakuj na komputer i zainstaluj manualnie (niezalecane) 6. Teraz rozpoczyna się proces instalacji: Po skończonej instalacji kliknij Finish. 7. Wyłącz TRK i odłącz telefon od komputera. 8. Włącz N-Gage, instalacja rozpocznie się automatycznie. Teraz wybierz miejsce gdzie ma zostać zainstalowana gra. Instalacja rozpocznie się automatycznie. Gratulacje! Pełna wersja gry zainstalowana Robię wszystko tak jak w poradniku (chyba) Gra na kompie mi się instaluje Gdy włączam N-GAGE instalacja się rozpoczyna.. Ale pod koniec wyskakuje mi komunikat 'Nie można zainstalować (błąd-1) Oto parę screenów : I taki komunikat pokazuje mi się w instalacji każdej gry ;/ Czemu się tak dzieje ? A może poradnik jest do kitu ? Pomocy bo bardzo bym chciał sobie pograć w gierki n-gage Z góry dzięki i.. Pozdrawiam _________________ |
||
| Jack | |
|
| Czy tylko przy grze One to masz? _________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
| Nie..przy każdej grze mi się tak pokazuje ;/ _________________ |
||
| Jack | |
|
| Przedstawiam mój niezawodny sposób: 1. Zainstaluj aplikację n-gage (odpowiednią dla twojego telefonu wykorzystując stronę www.n-gage.com lub wersję 1.10) 2. Pobierz interesujące cię gry z forum www.symbiane.pl/n-gage-20-vf165.htm 3. Grę z końcówką .n-gage unieść w folderze n-gage na karcie pamięci. 4. Uruchom aplikację n-gage w celu zainstalowania gry. _________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
| Jackson, Powiedz mi gdzie co i jak mam kliknąć , aby ściągnąć to aplikacje bo się połapać nie mogę ;/ _________________ |
||
| Jack | |
|
| Po pierwsze zainstaluj aplikacje n-gage. Jeżeli posiadasz to omiń ten punkt. Następnie pobierz jakąś grę. Gdy już ją zdobędziesz jakąś to unieść ją w folderze n-gage na karcie a następnie uruchom aplikację n-gage w celu zainstalowania gry. Gra zacznie się instalować automatycznie. Wystarczyło się wczytać o moją instrukcję wyżej i wszystko byś zrozumiał. _________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
| Jackson, Chodziło mi o pomoc na stronie n-gage.com Ale już się połapałem Dobra ściąga się :p A mogę aplikacje n-gage wgrać na kartę czy muszę przez PC Suite ? _________________ |
||
| Jack | |
|
| Sposób instalacji aplikacji n-gage jest dowolny. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| xJAmaTOx | |
|
Okej gierki działają Pewnie miałem złą aplikacje n-gage ;/ Dzięki Jackson, Zamykam // Jackson _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Instrukcja instalacji programu JAF na Windows 7 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Komunikaty podczas instalacji programów i sposoby postępowań |
Pozostałe | Jack | |
N-Gageplatforma n-gage PL |
N-Gage 2.0 | patrikos23 | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Save 100% do gier S^3.Angry Birds, Avatar, Assassins Creed, Asphalt 5 |
Gry | Laki1231 | |
ZBIÓR GIER HD NA SMARTFONY Z S^3 (ANNA, BELLE) |
Gry | Laki1231 | |
[6730] Błąd przy instalacji gier. |
Pytania i Problemy z telefonami | kajunek | |
[n82] Błąd przy uruchamianiu gier n-gage 2.0 |
Pytania i Problemy z telefonami | mateusz89sko | |
[N81] Błąd przy włączeniu przedniego aparatu . |
Pytania i Problemy z telefonami | xJAmaTOx | |