| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| xJAmaTOx | |
|
| Witam.. Mam pewien problem.. Otóż posiadam nokie N81 i chce wymienić panel na nowy... Ale nie mogę jej rozkręcić , ponieważ śrubki są kompletnie 'zjechane' ;/ Śrubokręcik wgl nie łapie śrubki Macie może jakieś sposoby na ten problem ?? Mysle ze post przyda się wielu osobom.. Proszę o odpowiedz Z góry dzięki i Pozdrawiam ! Nie wiem czy post zamieściłem w dobrym miejscu... ^^" Jak coś to usuwać :p nie obrazę się Pisz normalną czcionką, taguj tematy // Jackson |
||
| Jack | |
|
| Kup w sklepie elektronicznym lub technicznym płaski , mały OSTRY wkrętak (ostry tzn. z cienką "płetwą"). A na przyszłość używaj orginalnych końcówek. _________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
| Okej.. poszukam takiego. Dam znać i powiem jak mi poszło A i to nie moja wina ze śrubki są starte , odkupiłem fona i już taki był ;/ Cytowanie całego poprzedniego posta jest zbędne skoro się na niego odpowiada // Jackson |
||
| ziomek | |
|
| tu masz na filmiku pokazane co i jak http://www.youtube.com/watch?v=cS-sPBrFdjQ . PS: Moja n95 się tak łatwo nieda bo jest dodatkowo sklejona jakimś zajemocnym klejem dzięki temu przeżyła nie jeden upadek . _________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
| Dzięki za link ziomek ... Ale nie o to mi zabardzo chodziło.. ;/ A zresztą u mnie też nie da sie tak zrobić ... też mam poklejone.. A wiecie moze jak nazywa się te do podwarzania jak w filmiku ?? Jackson nie musiałem kupywać , bo miałem taki wkrętak... Ale nic z tego.. wgl nie łapie śrubki ;/ Poprosze jeszcze inne propozycje _________________ |
||
| ziomek | |
|
| on tam chyba na filmiku mówi jak to się nazywa , aczkolwiek ja już takie operacje robiłem można to zrobić nawet właśnie płaskim śrubokrętem ale nie polecam . _________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
| Coś tam mówi.. Ale nie jestem pewny co Też wole nie eksperymenować z śrubokrętami.. można poniszczyć obudowę , i nie tylko ... Chyba pójde z tymi śrubkami do komisu... ale pewnie nawet za głupie rozkrecenie telefonu wezmą troszkę kasyy... ;/ _________________ |
||
| ziomek | |
|
| xJAmaTOx za samo rozkręcenie raczej nie powinni ci policzyć ale serwisanci to pijawy . _________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
| Potwierdzam ! :p Straszne pijawy ;/ No zobaczymy ... jutro pewnie wpadne do komisu No i byłem Najpierw poszedłem do jednego komisu.. i gościu powiedział że może mi wymienić panel za 50 zł , ale rozkręcić mi nie rokręci bo nie chce ponosić konsekwencji jak coś popsuje ;/ ( nie wiem o co mu chodziło) Potem wpadłem do innego komisu ( miła pani ) i powiedziała mi że jak nie będzie żadnych problemów to rozkręci za darmo , ale musiałbym dać jej telefon na 1 dzień żeby zrobiła to na spokojnie....Mhm... chyba dzień bez fona to przeżyje :p _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
problem z n81 |
Pytania i Problemy z telefonami | toffis10 | |
[N81] Szukam softa |
Szukam | xJAmaTOx | |
[N81] Czy ma akcelerator 3D ? |
Pytania i Problemy z telefonami | xJAmaTOx | |
Problem z nokia N81 8GB |
Pytania i Problemy z telefonami | SmolenRM | |