| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| xJAmaTOx | |
|
| Witam.. Posiadam nokie N81 Od pewnego czasu telefon strasznie , powtarzam 'strasznie' mi się grzeje ;/ ( najbardziej u dołu wyświetlacza ;/ ) Normalnie ' strach się bać ' ostatnio siedziałem na lekcji to myślałem że spodnie mi się zapalą ^^" Jaka może być przyczyna grzania się fona ? Proszę o odpowiedz .. bo normalnie boję już się tego telefonu ^^" Pozdrawiam wszystkich _________________ |
||
| ziomek | |
|
| przyczyn moze być wiele . najlepsze rozwiązanie to serwis niestety . jeszcze spali ci się płyta i co będzie _________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
| No właśnie miałem go ostatnio w serwisie ... bo coś z procesorem było - ' nie miał siły ładować rozładowanej baterii ) No i jak mi go oddali to zaczął sie tak strasznie grzać ;/ Chociaż nie ukrywam że wcześniej też ;/ ale znacznie miej A do serwisu wole już go nie zanosić ;/.. Czyli mam rozumieć że wymiana samodzielnie jakiejś taniej części nie pomoże ?? ;/ _________________ |
||
| Jack | |
|
| To może być wina baterii która zbyt mocno wyrzuca z siebie energię nawet gdy telefon jej nie potrzebuje. Możesz poprosić aby dali Ci serwisanci nową w celu testu _________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
| No możliwe , możliwe .. bo jakoś strasznie szybko się rozładowuje ;/ Ale telefon grzeje mi się z przodu , a z tyłu raczej nie... Wiec wątpie ;/ .. Ale nic nie wiadomo ... Skombinuje sobie baterie ... Tylko nie z komisu _________________ |
||
| Suubi | |
|
| Po prostu oddaj telefon znowu i powiedz konkretnie co się dzieje. Powodem może być tak jak Jackson pisał bateria, a w serwisach czasami tną koszty i mogli nic nie wymienić tylko inaczej podlutowaćcoś na płycie aby ładowała się bateria. Powiedz, że to nic nie pomaga i zapewne Wymienią Ci albo płytę główną, albo port ładowania. Jeśli boisz się serwisu oddaj do operatora jeśli kupowałeś u niego. Tam pojedzie do Warszawy i zrobą to od razu _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[X6] Sprawa z baterią - grzeje się telefon |
Pytania i Problemy z telefonami | klik218 | |
[N96] Strasznie muli |
Pytania i Problemy z telefonami | dobras | |
[E65] Strasznie zamula |
Pytania i Problemy z telefonami | Marecky23 | |
[Satio] Strasznie zamula |
Pytania i Problemy z telefonami | Dzixon | |