Temat Zamknięty przez: Laki1231
Autor Wiadomość
TripleGxd [N82] Aktualizacja - Brak polskiego języka. Napisany: 19 Cze 2011 05:14 [N82] Aktualizacja - Brak polskiego języka.   Postaw piwo autorowi tego posta
witam, zrobiłem aktualizację oprogramowania lecz wgrał mi się angielski język. Zmieniłem Product Code na 0560989 tak jak wyczytałem na internecie. Lecz gdy chcę jeszcze raz wgrać oprogramowanie to wyskakuję ' Twoje urządzenie posiada już najnowszą wersję oprogramowania '

Jak wgrać jeszcze raz oprogramowanie/co zrobić by mieć PL język w n82 ?
Casaya [N82] Aktualizacja - Brak polskiego języka. Napisany: 19 Cze 2011 05:18   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
TripleGxd, jak zmieniłeś juz PC na własciwy to zrób aktualizacje przez Nokia Software Updater i bedziesz miał polskie menu.

TripleGxd [N82] Aktualizacja - Brak polskiego języka. Napisany: 19 Cze 2011 05:20   Postaw piwo autorowi tego posta
Chce zrobić aktualizację lecz wyskakuje :

Casaya [N82] Aktualizacja - Brak polskiego języka. Napisany: 19 Cze 2011 05:25   Postaw piwo autorowi tego posta

TripleGxd, jakim programem zmieniałeś PC?

patrikos23 [N82] Aktualizacja - Brak polskiego języka. Napisany: 19 Cze 2011 05:28   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
TripleGxd wgraj softa Phenixem albo jafem i będzie ok.

TripleGxd [N82] Aktualizacja - Brak polskiego języka. Napisany: 19 Cze 2011 05:29   Postaw piwo autorowi tego posta
Nemesis Service Suite v1.0.38.14
Laki1231 [N82] Aktualizacja - Brak polskiego języka. Napisany: 19 Cze 2011 05:29   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
radziubaker, zmiana PC nic mu już nie da bo ma najnowszego softa.

TripleGxd, wgraj sobie tym sposobem polski soft (WYBIERZ EURO 3 Z LISTY) pamiętaj o pobraniu najnowszego dostępnego softa, nie może być niższy niż obecny w telefonie i pomiń punkt z podmianą pliku:

http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm

PS: jeśli się boisz napisz do mnie n PW pomoge Ci przez TeamViewer.

TripleGxd [N82] Aktualizacja - Brak polskiego języka. Napisany: 19 Cze 2011 05:41   Postaw piwo autorowi tego posta
Dam radę jakoś to zrobić, na razie ściągam pliki.
Mam jeszcze pytanie odnośnie tej n82, wcześniej miałem 58ooxm . Dziś wkładam kartę 8 gb do tej n82 i pyta mnie o kod do karty . Nigdy kodu nie ustawiałem, raz działa a raz nie kod 12345 . Pytanie jak to usunąć ?
Laki1231 [N82] Aktualizacja - Brak polskiego języka. Napisany: 19 Cze 2011 05:43   Postaw piwo autorowi tego posta

Em pasuje sformatować kartę pamięci z poziomu telefonu i nie powinien o kod pytać więcej. Możesz też w ustawienia-zabezpieczenia wyłączyć kod karty jeśli go znasz,

Casaya [N82] Aktualizacja - Brak polskiego języka. Napisany: 19 Cze 2011 05:46   Postaw piwo autorowi tego posta

TripleGxd,
sformatuj kartę za pomocą czytnika w swoim PC
lub za pomocą np aparatu fotograficznego - cyfrówka

TripleGxd [N82] Aktualizacja - Brak polskiego języka. Napisany: 20 Cze 2011 08:52   Postaw piwo autorowi tego posta
Karty z poziomu telefonu nie mogę sformatować . Z czytnika w ogóle nie widzi karty, natomiast cyfrówka niby formatuje ale to nic nie daje.

W lg gt540 karty w ogóle nie odczytało.
Laki1231 [N82] Aktualizacja - Brak polskiego języka. Napisany: 20 Cze 2011 09:11   Postaw piwo autorowi tego posta

TripleGxd, hm a jak włożysz kartę pamięci do telefonu (wyłączonego) włączysz telefon wejdziesz w menadżer danych ten wbudowany w system i dasz formatuj kartę pamięci? Na Nokii 6120c działa bez problemu często tak robię:)