| Temat Zamknięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| TripleGxd | |
|
| witam, zrobiłem aktualizację oprogramowania lecz wgrał mi się angielski język. Zmieniłem Product Code na 0560989 tak jak wyczytałem na internecie. Lecz gdy chcę jeszcze raz wgrać oprogramowanie to wyskakuję ' Twoje urządzenie posiada już najnowszą wersję oprogramowania ' Jak wgrać jeszcze raz oprogramowanie/co zrobić by mieć PL język w n82 ? |
||
| Casaya | |
|
| TripleGxd, jak zmieniłeś juz PC na własciwy to zrób aktualizacje przez Nokia Software Updater i bedziesz miał polskie menu. _________________ |
||
| TripleGxd | |
|
| Chce zrobić aktualizację lecz wyskakuje : |
||
| Casaya | |
|
| TripleGxd, jakim programem zmieniałeś PC? _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| TripleGxd wgraj softa Phenixem albo jafem i będzie ok. _________________ |
||
| TripleGxd | |
|
| Nemesis Service Suite v1.0.38.14 | ||
| Laki1231 | |
|
| radziubaker, zmiana PC nic mu już nie da bo ma najnowszego softa. TripleGxd, wgraj sobie tym sposobem polski soft (WYBIERZ EURO 3 Z LISTY) pamiętaj o pobraniu najnowszego dostępnego softa, nie może być niższy niż obecny w telefonie i pomiń punkt z podmianą pliku: http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm PS: jeśli się boisz napisz do mnie n PW pomoge Ci przez TeamViewer. _________________ |
||
| TripleGxd | |
|
| Dam radę jakoś to zrobić, na razie ściągam pliki. Mam jeszcze pytanie odnośnie tej n82, wcześniej miałem 58ooxm . Dziś wkładam kartę 8 gb do tej n82 i pyta mnie o kod do karty . Nigdy kodu nie ustawiałem, raz działa a raz nie kod 12345 . Pytanie jak to usunąć ? |
||
| Laki1231 | |
|
| Em pasuje sformatować kartę pamięci z poziomu telefonu i nie powinien o kod pytać więcej. Możesz też w ustawienia-zabezpieczenia wyłączyć kod karty jeśli go znasz, _________________ |
||
| Casaya | |
|
| TripleGxd, sformatuj kartę za pomocą czytnika w swoim PC lub za pomocą np aparatu fotograficznego - cyfrówka _________________ |
||
| TripleGxd | |
|
| Karty z poziomu telefonu nie mogę sformatować . Z czytnika w ogóle nie widzi karty, natomiast cyfrówka niby formatuje ale to nic nie daje. W lg gt540 karty w ogóle nie odczytało. |
||
| Laki1231 | |
|
| TripleGxd, hm a jak włożysz kartę pamięci do telefonu (wyłączonego) włączysz telefon wejdziesz w menadżer danych ten wbudowany w system i dasz formatuj kartę pamięci? Na Nokii 6120c działa bez problemu często tak robię:) _________________ |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
[5230] Brak języka polskiego po aktualizacji |
Pytania i Problemy z telefonami | radek7965 | |
[N79] Nie włącza się & brak języka polskiego |