Autor Wiadomość
mateusz89sko [n82] Jaka nawigacja będzie najlepsza? Napisany: 06 Paź 2010 06:44 [n82] Jaka nawigacja będzie najlepsza?   Postaw piwo autorowi tego posta

witam mam pytanie mam nokie n82 i mam pytanie jaka bedzie najlepsza nawigacja ogolnie ?
chucky [n82] Jaka nawigacja będzie najlepsza? Napisany: 06 Paź 2010 06:53   Postaw piwo autorowi tego posta

Garmin lub Sygic

ServuS124 [n82] Jaka nawigacja będzie najlepsza? Napisany: 06 Paź 2010 11:08   Postaw piwo autorowi tego posta

Sygic mobile maps 10 lub NDrive. W sumie to jak masz karcioche 4gb to można mieć sygica, NDriva no i gratisowo Ovi Maps

mateusz89sko [n82] Jaka nawigacja będzie najlepsza? Napisany: 06 Paź 2010 11:11   Postaw piwo autorowi tego posta

ale ktora wy polecacie jako jedna ?
ServuS124 [n82] Jaka nawigacja będzie najlepsza? Napisany: 07 Paź 2010 12:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Sygic jest moim zdaniem najlepszy.

miechu [n82] Jaka nawigacja będzie najlepsza? Napisany: 07 Paź 2010 02:12   Postaw piwo autorowi tego posta

A moim zdaniem Garmin. Pracuję jako kierowca i jestem bardzo zadowolony z dokładności i lekkości działania.
mateusz89sko [n82] Jaka nawigacja będzie najlepsza? Napisany: 07 Paź 2010 02:34   Postaw piwo autorowi tego posta

a co sadzicie o ovi maps ?
DSV [n82] Jaka nawigacja będzie najlepsza? Napisany: 07 Paź 2010 03:12   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
Według mnie nawigacja nie warta uwagi.. Lepiej brać Sygica dużo lepsza niż te Ovi Maps
mateusz89sko [n82] Jaka nawigacja będzie najlepsza? Napisany: 07 Paź 2010 03:24   Postaw piwo autorowi tego posta

stankovi23 czemu uwazasz ze ta nawigacja jest nie godna uwagi ?

a co reszta mysli o ovi maps?
miechu [n82] Jaka nawigacja będzie najlepsza? Napisany: 09 Paź 2010 10:49   Postaw piwo autorowi tego posta

bo dziala mega wolno. jedno co jest fajne to wyscigi Ovi (taka gra w ktorej jezdzisz po swoim miescie) poza tym cala reszta Ovi Maps do bani
darkhitman [n82] Jaka nawigacja będzie najlepsza? Napisany: 09 Paź 2010 11:03   Postaw piwo autorowi tego posta

ja uzywam ovi i nie moge powiedziec zlego slowa.wg mnie ovi dziala jak nalezy

mateusz89sko [n82] Jaka nawigacja będzie najlepsza? Napisany: 09 Paź 2010 12:54   Postaw piwo autorowi tego posta

darkhitman a jak takm z mapami jest
dokladne sa czy nie bardzo ?
boja dopiero w poniedzialek bede mial n82 i tak sie zastanawiam jaka tu nawigacje wgrac do telefoniku
1 2 »