| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| djgoat | |
|
| Cześć wszystkim,od wczoraj mam n82 wszystko ładnie i pięknie ale tak jak w temacie.Słuchawka nie spełnia sie w 100% głośność jest ok,nie ma problemu że czeszczy czy coś takiego ale dźwięk jest nie czysty,stłumiony.Podczas rozmowy słychać bełkot jak ktoś nie wyraźnie mówi nie ma możliwości zrozumienia.Wszystko wyglądało na to że otwór po prostu zatkał sie od brudu i dlatego taki efekt,rozkręciłem przeczyściłem i nic dalej to samo.To co zauważyłem głośniczek w środku nie jest w tym samym miejscu co otwór w obudowie może dlatego tak jest jak jest,to jest wada fabryczna?? Telefon kupiłem używany moze obudowa jest nie oryginalna i dlatego cos zle dociska albo przelot jest za mały nie wiem.Zaobserwował ktoś podobny problem w tym modelu czy po prostu moja nokia jest jakaś wadliwa?Jeszcze dodam ze robiłem hard reset i aktualizowałem soft bo myślałem ze sie kto bawił kodami serwisowymi typu dłuższa bateria gorsza jakość ale nie pomogło,jak ktoś zna kod na poprawienie jakości to tez bym prosił bo telefon naprawdę fajny i nie chce go sprzedawać,pomocy:( | ||
| Jack | |
|
| Porozmawiaj z kimś przy rozkręconym i wyłączonym telefonie a słuchawka przystaw do ucha aby obserwować różnice. Gdy nic się nie zmieni oznacza to że jest to usterka mechaniczna i pozostaje serwis _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] Słaba wibracja |
Pytania i Problemy z telefonami | kassa92 | |
Słaba sprzedaż Lumii 800?Nowe smartfony Nokia z Windows Phone w 2012 |
Newsy | Laki1231 | |
Słaba sprzedaż smartfonów w 2009 roku z winy Noki |
Newsy | ziomek | |
Dyktaton, nagrywanie rozmów |
Pytania i Problemy z telefonami | Learni | |