| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| dtx7 | |
|
| Witam. Mam problem z karta pamieci , jest ona zablokowana i gdy ja wkladam do telefonu pyta mnie o kod chociaz go nigdy nie ustawialem. Gdy wlozylem karte do N8 to zaden kod sie nie pojawial. Jak chcialem odblokowac karte w tej n82 to wpisalem standardowy kod lecz nie zadzialal a po kilku probach telefon sie zawiesza. Co moze byc tego przyczyna , jak usunac ten kod? Dodam ze wgrywalem nowy soft JAF'em a problem z karta pozostal. Czy mozna to byc wina tego wejscia na karte? | ||
| Casaya | |
|
| dtx7, spróbój w telefonie wyłączyć wszelkie zabezpieczenia.a ja w tym czasie spróbuje znalezc ci sposob jak odblokowac karte _________________ |
||
| Grzenio | |
|
| włóż ją do N8 i tam w opcjach karty usuń hasło a jeśli nie będzie zrób hasło i usuń i potem do n82 i sprawdź czy działa. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
Było wiele razy na forum. Nie wiem czy coś zrobisz. Jedynie format przez telefon przez wbudowaną aplikację pamięć. Soft tu nie pomoże. Tylko musisz znać hasło żebu je usunąć może to 12345:)?_________________ |
||
| borek691 | |
|
W telefonie masz opcje formatuj karte pamieci. Oczywiscie usunie wszystko co na niej jest. _________________ |
||
| dtx7 | |
|
Włozylem ja do n8 , zalozylem haslo i usunalem ale gdy wloze do n82 to dalej jest Po formacie takze haslo zostalo. |
||
| borek691 | |
|
| Hmm to dziwne bo w mojej nokii mialem ten sam problem i zrobilem format karty za pomoca telefonu i wszystko poszlo dobrze. _________________ |
||
| Grzenio | |
|
| dtx7, a jak byś spróbował założyć hasło w N82 i je usunąć? chyba że jest więc spróbuj 12345, 00000, _________________ |
||
| dtx7 | |
|
| No wlasnie haslo jest zalozone i 00000 ani 12345 nie pomaga | ||
| Laki1231 | |
|
| Dziwne, powinno być usunięte a na jeszcze innym telefonie? _________________ |
||
| borek691 | |
|
| A ja swoją sformatowałem w Nokii E51 i działa bez żadnego kodu. Dopiero pozniej obczailem ze w mojej nokii 5800 tez sie da. _________________ |
||
| dtx7 | |
|
| Na jeszcze innym jest tak samo jak na n8 , wszystko dobrze | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Problem z karta pamieci "karta pamieci uszkodzona" |
Pytania i Problemy z telefonami | krystian139 | |