| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| bialy1208 | |
|
| Witam. Mam dosyć dziwny problem z moją komórką. Za każdym włączeniem i wyłączeniem data i godzina się restartuje (trzeba od nowa wpisywać). Zrobiłem hard reset i nic nie pomogło. Proszę o jakieś podpowiedzi dotyczące mojego problemu. Pozdrawiam | ||
| Laki1231 | |
|
| bialy1208, na płycie głównej jest taka mała bateryjka pewnie by pasowało wymienić;p możesz też najnowszy soft wgrać;p | ||
| Casaya | |
|
| Laki1231, ta bateria jest praktycznie niewyczerpalna.. i wydaje mi sie ze jest ciezka do kupienia _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Undisputed, radziu ja napisałem tylko na swoim doświadczeniu z NOKIA 6120c mi to pomogło, wiem, że praktycznie nie możliwa bo ciągle używamy tel ale skoro nie trzyma daty to może być ona winą, zawsze jak już pisałem można najnowszy soft wgrać. A może ta NOKIA tak ma? _________________ |
||
| bialy1208 | |
|
Wgrałem najnowszego softa lecz nic nie pomogło chyba jedyna opcja to oddać do jakiegoś serwisu szkoda bo nie mam gwarancji już. Jeżeli macie jeszcze jakieś pomysły to bym był wdzięczny. |
||
| Casaya | |
|
| bialy1208, sprawdz tsa baterie jak Laki1231, napisal _________________ |
||
| bialy1208 | |
|
| Laki1231, możesz dokładnie napisać gdzie ona się znajduje bo za bardzo się nie znam na tym. | ||
| Laki1231 | |
|
| bialy1208, nie rozkładałem tego tel na płycie głównej gdzieś raczej, w którejś części telefonu naprwno;p _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Casaya | |
|
| Chyba tutaj <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| bialy1208 | |
|
| Dobra Panowie dzięki za podpowiedzi Laki1231, masz racje jeżeli chodzi o tą bateryjkę bo patrzyłem na innych forach i właśnie ona jest powodem tego nie zapamiętywania daty i godziny. Znalazłem wzmiankę o tym, że serwis Nokii wymieni ją za ok 25 zł dlatego nie chce nic grzebać w środku bo się na tym nie znam. Pozdro | ||
| Casaya | |
|
| bialy1208, dodalem zdjecie gdzie prawdopodobnie jest ta bateryjka.daj Laki1231, pochwale za to _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
[N85-1-CFW] N85-1 CFW v31.002 - Edycja I, II, III, IV |
Zmodyfikowane Firmware | Laki1231 | |
[C6] Błędna godzina w aplikacji Free isms |
Pytania i Problemy z telefonami | ito1976 | |
[C5]Aplikacja-powiadomienia i godzina bez przerwy na wygasa |
Szukam | dominik93 | |
Radio FM w każdym sprzedawanym telefonie? |
Newsy | ramzestoja | |
[5230] Kod blokady po włączeniu telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | daanielito | |
[5800XM] Po włączeniu aparatu brak obrazu. |