| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| kamlukomski | |
|
| Witam wszystkich ! Proszę was o pomoc ponieważ mam problem z aplikacją xterminal w noki N900. Mam problem z podstawową komendą : sudo gain root .Jest mi potrzebna do instalacji niektórych plików gdy wpisuję tą komendę prosi mnie o hasło i nie wiem czemu ale nie mogę nic wtedy wpisać. Dołączam screeny xterminala Pobieranie / Download:
[ Komentarz dodany przez: Laki1231: 18 Cze 2011 03:41 ] Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. //Laki1231 |
||
| Laki1231 | |
|
| Może jest to kod telefonu? Albo sam ustaliłeś jakieś hasło. Mało kto ma ten model będzie nam ciężko pomóc. _________________ |
||
| kamlukomski | |
|
| Haslo pewnie jest jakies standardowe to pewnie sie znajdzie w internecie problem polega na tym ze nic nie moge wpisac | ||
| Laki1231 | |
|
| A masz wgraną najnowszą aplikację jaka jest tylko dostępna? Być może bo ta miałem na innym programie kiedyś, że trzeba było jakiś klawisz wcisnąć żeby odblokować edycje. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| kamlukomski, jak nic nie mozesz wpisac to moze aplikacja jakas wadliwa... _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Próbowałeś przeinstalować? _________________ |
||
| kamlukomski | |
|
| Xterminala nie ma na liscie zainstalowanych aplikacji wiec nie moge go odinstalowac chyba jest standardowa aplikacja. ewentualnie moge zaniesc telefon na gwarancje zeby mi wgrali nowego softa | ||
| Laki1231 | |
|
| Sam sobie możesz zaktualizować softa:) przez NSU(Nokia Software Updater) _________________ |
||
| kamlukomski | |
|
| Jesli ktos z was ma ten sam problem z xterminalem to znalazlem fajne obejscie hasla wystarczy wpisac sudo gainroot i haslo nie jest potrzebne | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[c6] Po wpisaniu hasła nie mogę się połączyć z routerem |
Pytania i Problemy z telefonami | hugo23 | |
[s60v5] Program do złamania hasła wi-fi |
Szukam | master228 | |
Android zdradza twoje loginy i hasła |
Newsy | Laki1231 | |
Omnia HD vs N900 |