| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| szafirldz | |
|
| Witam. Kupiłem używaną N93 i jest muszę wpisać jakiś kod blokady telefonu. Jak postawię soft JAFem z dead phone to nic się z telefonem nie stanie? _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Z telefonem nic sie nie powinno stać. A kod blokady to najczęściej 12345 lub 00000 _________________ |
||
| szafirldz | |
|
| No właśnie taki wpisuję i dalej nie przechodzi, więc jedynym pomysłem dla mnie jest flash przez dead phone. A czym lepiej? Phoenix'em czy JAFem? _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| jafem _________________ |
||
| Casaya | |
|
| tak jak patrikos napisal,pojedz jafem,factory set daj i tyle... _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Wgrasz JAFEM, factory set kwadracik koniecznie plus najnowszy soft żebyś niższego nie wgrał. A n73 na podzespołach samsunga jest więc może być kłopot i przez kabel nie zrobisz wtedy komis jakieś 15zł taka usługa, możesz jeszcze hard reset zrobić ale na 90% nie pomoże. Był jeszcze sposób kiedyś z kopiowaniem pliku z hakiem na kod na kartę pamięci ale dla Symbianów S60v.1/v.2 nie wiem zy v3 ma takie rozwiązanie. _________________ |
||
| szafirldz | |
|
Laki1231, to jest n93 a nie n73 Czyli mam rozumieć, że muszę zaznaczyć Manual Flash, Dead USB i Factory Set i mieć najnowszy soft?_________________ |
||
| Laki1231 | |
|
szafirldz, tak soft z navifirma. Usb masz takie samo jak w N73, pasuje mieć do tego windows ._________________ |
||
| szafirldz | |
|
Spoko winda jest a Factory set też muszę zaznaczyć?_________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Tak _________________ |
||
| szafirldz | |
|
| i dead phone? sorry ale już się pogubiłem ... Manual Flash, Dead USB, Factory set, normal mode, crt, i ini use maja być zaznaczone? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm pomijasz pkt z podmianą pliku hakującego. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5300] zapomniany kod blokady |
Pytania i Problemy z telefonami | iron556 | |
[5230] Kod blokady po włączeniu telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | daanielito | |
Kod serwisowy na blokady sieci i podsieci |