Autor Wiadomość
Laki1231 [N95-2-CFW] N95-2 v35.0.001 - Edycja I i II by @Damian Napisany: 03 Sie 2011 12:41 [N95-2-CFW] N95-2 v35.0.001 - Edycja I i II by @Damian   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
N95-2 v35.0.001 - Edycja I by @Damian

UWAGA:
Po wgraniu softa zalecany jest HARD RESET przed wgraniem softa format karty pamięci i pamięci masowej lub usunięcie ukrytych folderów sys, system, private, resource bez tego będziecie mieli nie stabilny soft.

FW instalujemy według poradnika z linku poniżej, jeśli miałeś wcześniej inne CFW zalecane jest wgranie czystego softa NOKII.
http://symbiane.pl/wgrywa...kie-vt26074.htm

BRAK SCREEN'ÓW PONIEWAŻ CFW NIE WPROWADZA ZMIAN WIZUALNYCH

CYTAT:
Opis:

• Efektem tego jest (jak zauważyłem) pierwszy zmodyfikowany soft na forum dla Nokii N95 8GB w wersji v35.

Jest to pierwsza w pełni sprawdzona wersja, którą można zainstalować tylko programem Jaf. Modyfikacje są skromne, ale jak na początek z bardzo zadowalającymi efektami.

Dodałem:
    - X-Plore v.1.31 (Trial)
    - ROMPatcher Plus 2.3 - PL by darek1609 FULL PL
    - w paczce również patch Open4ALL, który należy skopiować na kartę pamięci do folderu pathces

Pobieranie / Download:

Laki1231 [N95-2-CFW] N95-2 v35.0.001 - Edycja I i II by @Damian Napisany: 03 Sie 2011 12:56   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
N95-2 v35.0.001 - Edycja II by @Damian

UWAGA:
Po wgraniu softa zalecany jest HARD RESET przed wgraniem softa format karty pamięci i pamięci masowej lub usunięcie ukrytych folderów sys, system, private, resource bez tego będziecie mieli nie stabilny soft.

FW instalujemy według poradnika z linku poniżej, jeśli miałeś wcześniej inne CFW zalecane jest wgranie czystego softa NOKII.
http://symbiane.pl/wgrywa...kie-vt26074.htm

BRAK SCREEN'ÓW PONIEWAŻ CFW NIE WPROWADZA ZMIAN WIZUALNYCH

CYTAT:
Opis:
  • Jako że zacząłem interesować się coraz bardziej modyfikacją oprogramowania napisałem przez to poradnik jak cały proces wykonać: TUTAJ

Dziś od samego rana zabrałem się za dalszą pracę czego efektem powstała nowa modyfikacja.

Oczywiście zainstalowałem i sprawdziłem ,można ją zainstalować tylko programem Jaf. Modyfikacja myślę że jeszcze jest w miarę skromna, ale coraz bardziej powstają ciekawsze efekty!

*INFO* :jedyne co mnie jeszcze zastanawia, że pomimo usunięcia z oprogramowania niżej wymienionych aplikacji po instalacji oprogramowania one widnieją w Menadżerze aplikacji lecz "NIE DZIAŁAJĄ".
    Dlatego póki zaraz po wgraniu softa zalecam usunięcie wszystkiego co znajduje się w Menadżerze aplikacji.

Jakie zmiany:
    - usunięto aplikację N-Gage 1.10(1318)
    - usunięto gry n-gage trial: Asphalt3, Snakes Subsonic, Fifa 08
    - usunięto standardowy filmik "Welcome video"
    - usunięto biblioteki PIPS
    - usunięto biblioteki Standard C++ Liblary
    - usunięto Setting Wizard
    - usunięto Powitanie
    - zmieniono animację startową

Pobieranie / Download: