| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| firedevil | |
|
| Mam problem przy każdym uruchomieniu swojego telefonu po krótkim czasie jego pracy wyskakuje mi komunikat że coś sie instaluje.Po chwili wyskakuje,że instalacja niemożliwa i by dokończyć jej proces należy bodajże zainstalować w menadzeże aplikacji.Chciałbym by ten komunikat nigdy już mi się nie wyświetlał.Co mam zrobic? Nie używaj słowa problem w nazwie tematu, lecz nadaj mu czytelny tytuł // Jackson |
||
| patrikos23 | |
|
| wejdź do menadżera aplikacji i sprawdź czy masz wszystko zainstalowane-może wystarczy tylko dokończyć ręcznie instalacje _________________ |
||
| firedevil | |
|
| W menadżeże apl.wszyskie apl.są zainstalowane.Co mam robic dalej?Może sformatuje kartę pamięci?Jak możesz to powiedz mi jak. | ||
| Jack | |
|
| firedevil, Nie formatuj. Wejdź do folderu e/private/10202dce i usuń jego zawartość _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Też miałem taki problem-po formacie pomogło Wejdź w narzędzia->pamięć->opcje i formatuj. Powodzonka edit Jack znowu szybszy-o 1 sekundę |
||
| firedevil | |
|
Chyba nie uwieżycie,ale doszedłem co i jak.Słuchajta ludziska ten problem robił wasz mi temat który sciągnąłem od was.Zwie się bodajże ''fire skull''czy jakoś tak.Gdy załączłęm go na swoim telefonie jako temat,wył.komórkę,a potem ją włączałem to wyskakiwała mi ta instalacja,że jest nie dokończona chociaż w menadżeże apl. była jako zainstalowana.I tak zręszą wam wszystkim dziękuje.A tak pozatym to WESOŁYCH ŚWIAT moi mili Zamykam // Jackson |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jaką aplikacje przetłumaczyć?Jeżeli mi się uda przetłumacze aplikację którą Podasz na język polski |
Aplikacje | Meler | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[n95 8gb] Wyłączanie się telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | boczo | |
[N95 8GB] Wgrywanie oprogramowania do telefonu z chin |
Pytania i Problemy z telefonami | lolochoczewo | |
[N95 8GB] Często się zawiesza |
Pytania i Problemy z telefonami | dejwid1992 | |
[N95 8GB] Czy da się sprawdzić na jakiego operatora jest sim |
Pytania i Problemy z telefonami | matilon | |
Vista (n95 8gb) |
Tematy | bartekzbartek | |
nokia n95 8GBprosze o pilna pomoc |