| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Qubenss | |
|
| Witam. Od jakiegoś czasu pojawił mi się problem z telefonem. Gdy chcę np. zrzucić zdjęcia z telefonu na komputer przez program Nokia PC Suite to w ogóle nie odczytuje mi telefonu na komputerze. Natomiast jeżeli połączę się przez transmisje danych to zrzucić zdjęcia, wgrać nowe mogę lecz nie mogę zrobić nic innego. Chciałbym się dowiedzieć dlaczego tak jest i co z tym zrobić? Przy okazji kolejnym problemem jest zacinanie się podczas nagrywania video. Słyszałem, że najlepiej zrobić format jeżeli takie coś występuje. Chciałbym zaczerpnąć waszych opinii. |
||
| Laki1231 | |
|
| Format + najnowszy soft. Jak dasz podłączenie pamięć masowa to mozesz kopiować pliki z telefonu na pc i odwrotnie przez ovi natomiast dodatkwo robić kopię telefonu aktualizować go _________________ |
||
| Qubenss | |
|
| Bez połączenia przez PC Suite można zrobić format i wgrać najnowszego softa? | ||
| Laki1231 | |
|
| Można PHOENIXEM lub JAFEM raczej masz problem ze sterownikami lub kompem _________________ |
||
| Qubenss | |
|
| Ani Phoenixem ani Jafem nie potrafię. Jeżeli mówisz, że może być problem z komputerem to zaraz spróbuję na drugim. Na laptopie działa mi Ovi Suite. Ale nagrywanie video tak czy siak nie działa. Zrobić najpierw format czy aktualizację softu? [ Komentarz dodany przez: Satio: 08 Wrz 2011 05:12 ] Nie pisz posta pod postem w tak krótki odstępie czasu. Uzywaj opcji EDYTUJ. //Satio |
||
| Casaya | |
|
| ja bym odrazu softa nowego wgrał bo jest anna dostepna juz. takze lepiej dla ciebie... _________________ |
||
| Qubenss | |
|
| Anna? Tzn ? | ||
| patrikos23 | |
|
| nowsza wersja symbiana _________________ |
||
| Casaya | |
|
| szybsza...szukaj w newsach.napewno znajdziesz _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Co do połączenia poprzez PC suite format i soft nie pomoże. Jest to wina sterowników na komputerze. Usuń wszystko związane z NOKIA i podłącz telefon w trybie pc suite. powinno automatycznie zainstalować sterowniki. _________________ |
||
| Qubenss | |
|
| Dzięki za pomoc. Już mogę się połączyć z komputerem. Został mi tylko ten Symbian Anna... Spróbuje go poszukać tu. A tak w ogóle na N95 8GB będzie ta Anna działała normalnie? |
||
| Laki1231 | |
|
| N95 i anna WTF? _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[N95 8GB] Brak odpowiedzi bramy (WLAN) |