| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| firedevil | |
|
| ...by móc grać w gry symbian na mojej komórce ''Nokia N95 8GB''.Chciałbym by ktoś udzielił mi odpowiedzi ,,KROK PO KROKU'' , by móc przebrnąć przez to w jak najprostszy i zrozumiały dla mnie sposób.Z góry dziękuję. | ||
| ziomek | |
|
| złam symbiana jak to zrobić dowiesz się w http://symbiane.pl/hacked-symbian-vf78.htm _________________ |
||
| Jack | |
|
| certyfikat już zamówiłes więc teraz pozostaje podpisać nim tą aplikację zawartą z tym temacie www.symbiane.pl/lamanie-z...loox-vt2213.htm Poradnik o podpisywaniu znajdziesz w poradnikach. Jest bardzo widoczny _________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
| Nie rozumiem tematu ;/ Chodzi ci o gry *SIS i *SISX ? Jeśli tak to : 1.Ściągnij sobie grę na symbiana np.: na tym forum ( w N95 jest bodajże symbian s60v3 więc szukaj w tym dziale ) 2.W twojej noki chyba nie ma wejścia na karte pamięci wiec podłącz telefon pod kabel USB i zainstaluj grę przez program PC Suite 3. ... i ciesz sie z gry Najlepiej mieć shakowany telefon , ale to juz poszukaj sobie w dziale 'poradniki' jak to zrobić Nie wiem czy o to dokładnie chodziło ;/ Jeśli sa jakieś niejasności proszę pisać na PW bądz E-mail Pozdrawiam _________________ |
||
| firedevil | |
|
| Czyli,by móc w pełni korzystać z gier symbian muszę: 1) złamać symbiana według poradnika 2) podpisać certyfikatem podaną przez Jackson'a aplikację i dzieki temu będę mógł się cieszyć pełną swobodą?Jeżeli to wszystko zrobię to nie uszkodze w jakikolwiek sposób mojego telefonu? Jeszcze raz dziękuje za wszelkie odpowiedzi wam wszystkim. P.S mam nadzieję,że temat dobrze został poprawiony ''ZIOMEK'' i ciebie też pozdrawiam ''xJAmaTOx'' |
||
| Jack | |
|
Opis:
Praktycznie niemożliwe ale jest i na to sposób _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |