| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| firedevil | |
|
| Czy,aby móc grać w gry n-gage to muszę przerobić symbiana? | ||
| Jack | |
|
| tak musisz go złamać jeżeli chcesz instalować gry prostą metodą _________________ |
||
| firedevil | |
|
| Mój soft to v31.0.015.Czy dzieki temu poradnikowi złamię swój soft...? [REKLAMA] Zakaz reklamowania // Jackson |
||
| DSV | |
|
| Tym sposobem http://symbiane.pl/lamani...loox-vt2213.htm Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| firedevil | |
|
| ...dobra ściągnęłem ten HelloOX.1.03.Pisze dalej by go podpisać,a ja się pytam jak? | ||
| DSV | |
|
| http://symbiane.pl/jak-po...ian-vt15111.htm | ||
| firedevil | |
|
| w SIS File wskazuje HelloOX.1.03 Usigned.Tak? w Cer file certyfikat któr uzyskałem dzięki stankovi23 tak?Który z końxówką key?Czy ten plik kóry wygląda jak zminiaturyzowany dokument np.akt własności? A na koncu co mam wpisać w Key file? |
||
| Jack | |
|
| Nie umiesz przeczytać ze zrozumieniem poradnika? Na początek rozpakuj certyfikat a następnie uruchom program i wskaż ścieżkę do plików cer i key. Potem wskaż ścieżkę do aplikacji i podpisz ją _________________ |
||
| firedevil | |
|
| Podpisałem już to co miałem.Teraz mam ten jeden podpisany plik zainstalować na mojej komórce po przez program PC Suit opcją Nokia Application installer tak? | ||
| Jack | |
|
| Instalujesz korzystając z dowolnego sposobu _________________ |
||
| firedevil | |
|
| Sorry,że was tak wszystkich męcze,ale mam to wrzucić na mass memory,a potem zainstalować w menadżerze aplikacji tak?Potem postepować według wskazówek i jeżeli wszystko pójdzie o.k to by było wszystko by móc grać w gry symbian tak? | ||
| DSV | |
|
| No tak.. | ||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
N-Gageplatforma n-gage PL |
N-Gage 2.0 | patrikos23 | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Smartfony: jaki wybrać system? |
Porównania, opinie i wybór telefonów | Casaya | |
Regulamin działu Gry Java |
Gry Java | Szymuś | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |
[N95 8Gb] N- gage błąd |
Pytania i Problemy z telefonami | radek00037 | |
[n95 8gb] Nie moge zainstalować gier n-gage 2.0 |