| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| firedevil | |
|
| Jaka jest najlepsza nawigacja waszym zdaniem?Jeżeli moglibyście to podajcie link i opis(dość prosty bym mógł zainstalować).Co należy mieć(posiadać)by działała nawigacja? Temat przeniesiony do odpowiedniego działu. Proszę o więcej uwagi przy zakładaniu kolejnych tematów // Jackson |
||
| Jack | |
|
| Najlepszą nawigacją dla mnie jest sygic. Znajduje się na górze działu aplikacji s60v3. Aby działał trzeba posiadać odbiornik gps lub dokupić wewnętrzny ale nie ma takiej konieczności bo n95 8gb posiada wbudowany _________________ |
||
| firedevil | |
|
| A garmin nie jest lepszy?Pytam się bo nawigację chciałbym no taką najlepszą i w miarę łatwą w obsłudze(instalacja itp.) | ||
| Jack | |
|
| Garmin się ścina na mapie jak nie wiem, każe również na uparte jechać wcześniej ustaloną trasą i nie narysuje nowej gdy zboczysz z trasy _________________ |
||
| ziomek | |
|
| oczywiście zgadzam się z jackiem w 100% sygic sygic i jeszcze raz sygic _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| A ja się nie zgadzam-jeśli w garminie ustawisz re kalkulację tras to ci zmienia tak samo w jak sygicu. Ja tam korzystam z obu nawigacji garmina i sygica i uważam, że są porównywalne. _________________ |
||
| firedevil | |
|
| Czy do folderu Maps(już skopiowanego na mas memory w moim telefonie),należ skopiować cały folder ''pol''czy tylko jego dwa znajdujące się pliki ''pol.nhs'' i ''pol.pak''?A plik MLM też do folderu Maps czy zostawiam go w spokoju narazie? | ||
| longeret | |
|
| Sygic ma mnóstwo przydatnych funkcji, wogóle Sygic to najbardziej rozbudowana nawigacja jaką widziałem na telefon... Germin w jednej wersji zżera baterie nawet jak nie jest włączony... Pzdr. _________________ |
||
| firedevil | |
|
| Czy do folderu Maps(już skopiowanego na mas memory w moim telefonie),należ skopiować cały folder ''pol''czy tylko jego dwa znajdujące się pliki ''pol.nhs'' i ''pol.pak''?A plik MLM też do folderu Maps czy zostawiam go w spokoju narazie?? Jak wchodzę w program Sygic Mobile,wybieram język polski,a następnie przechodzę dalej to wyskakuje mi ''Nie znaleziono map.Sprawdż kartę pamięci.''Tak powinno być i mam to zignorować i przejść dalej?Czy coś zrobiłem nie tak? Co to są punkty POI? Sklejam posty.// stankovi23 |
||
| Jack | |
|
| http://pl.m.wikipedia.org...Redirected=true _________________ |
||
| firedevil | |
|
| Aby korzystać za darmo z nawigacji Sygic to muszę mieć wyłączone wspomaganie gps? Aby korzystać za darmo z nawigacji Sygic to muszę mieć wyłączone wspomaganie gps?Czy jest ktoś na tym forum jeszcze?Helloł Nie domagaj się odpowiedzi, jak ktoś będzie to na pewno odpowie, ostrzeżenie słowne i sklejam posty.// stankovi23 |
||
| xJAmaTOx | |
|
Tak firedevil, Aby mieć za darmo Sygic trzeba mieć wyłaczone wspomaganie GPS _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[X6] Najlepsza nawigacja |
Szukam | arriku | |
[Neo V] Najlepsza Nawigacja |
Szukam | kubaaaxd | |
[n82] Jaka nawigacja będzie najlepsza? |