| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| bubus1993 | |
|
| witam mam nokie n95 8gb mialem w niej soft v10 po aktualizacji softu nie dziala aparat ani czujik ruchu instalujac aplikacje wykorzustujace aparta to aparat dziala normanie nawet czytnik kodow tez dziala. co moze byc przyczyna ze nie dziala to??czekam na wasza odpowiedz na temat tego problemu pozdrawiam | ||
| ziomek | |
|
| zrób hard format jesli nic nieda przeinstaluj softa jeszcze raz . _________________ |
||
| bubus1993 | |
|
| robilem hard resety chyba z 100 razy instalowalem nowe softy i nic nie dalo | ||
| ziomek | |
|
| a więc powróć do starszego softu jeśli nic nieda to oznacza to uszkodzenie mechaniczne czyli hardware a tu pozostaje tylko serwis _________________ |
||
| bubus1993 | |
|
| wiec jak mam powrocic do nizszej wersji softu?? | ||
| ziomek | |
|
| to powinno ci pomóc http://symbiane.pl/wgrywa...0744-vt7826.htm _________________ |
||
| drago_o | |
|
| moje pytanie... czy telefon był wcześniej kiedyś w serwisie?? jak tak to problem może być z przyczyny użycia do naprawy nieoryginalnych części... na niektórych softach zadziała na innych nie... innego rozwiązania nie widzę skoro wcześniej na starym sofcie śmigało... miałem tak z moja starą poczciwą N80... pozdro _________________ |
||
| bubus1993 | |
|
ziomek napisał/a:
programem PHOENIX nie idzie znizac softu tak taelefon byl w serwisie byla zmieniona plyta głowna na inna bo z tamta byl ten sam problem:| |
||
| Jack | |
|
| soft pobierasz z bluenokia.com lub za pomocą programu NaviFirm _________________ |
||
| bubus1993 | |
|
| problem rozwiazany tel byl dzis w serwisie serwisant cos zrobi i na sofcie v35 chodzi aparat i czujnik ruchu. powiedzial mi ze polaczyl soft v10 z v35 i dziala.:P Zamykam // Jackson |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[N96] Nie działają aplikacje na czujnik ruchu. |
Pytania i Problemy z telefonami | iron556 | |
[E66] Resco Bubles nie działa czujnik ruchu |
Pytania i Problemy z telefonami | kaczorek698 | |
[N95] Po hard reset nie dziala internet |
Pytania i Problemy z telefonami | Mlo_pl | |