Temat Zamknięty przez: Jack
Autor Wiadomość
bubus1993 [n95 8Gb] Nie dziala aparat i czujnik ruchu Napisany: 08 Gru 2010 07:51 [n95 8Gb] Nie dziala aparat i czujnik ruchu   Postaw piwo autorowi tego posta
witam mam nokie n95 8gb mialem w niej soft v10 po aktualizacji softu nie dziala aparat ani czujik ruchu instalujac aplikacje wykorzustujace aparta to aparat dziala normanie nawet czytnik kodow tez dziala. co moze byc przyczyna ze nie dziala to??czekam na wasza odpowiedz na temat tego problemu pozdrawiam
ziomek [n95 8Gb] Nie dziala aparat i czujnik ruchu Napisany: 08 Gru 2010 09:00   Postaw piwo autorowi tego posta

zrób hard format jesli nic nieda przeinstaluj softa jeszcze raz .

bubus1993 [n95 8Gb] Nie dziala aparat i czujnik ruchu Napisany: 08 Gru 2010 09:09   Postaw piwo autorowi tego posta
robilem hard resety chyba z 100 razy instalowalem nowe softy i nic nie dalo
ziomek [n95 8Gb] Nie dziala aparat i czujnik ruchu Napisany: 08 Gru 2010 09:10   Postaw piwo autorowi tego posta

a więc powróć do starszego softu jeśli nic nieda to oznacza to uszkodzenie mechaniczne czyli hardware a tu pozostaje tylko serwis

bubus1993 [n95 8Gb] Nie dziala aparat i czujnik ruchu Napisany: 08 Gru 2010 09:23   Postaw piwo autorowi tego posta
wiec jak mam powrocic do nizszej wersji softu??
ziomek [n95 8Gb] Nie dziala aparat i czujnik ruchu Napisany: 08 Gru 2010 09:31   Postaw piwo autorowi tego posta

to powinno ci pomóc http://symbiane.pl/wgrywa...0744-vt7826.htm

drago_o [n95 8Gb] Nie dziala aparat i czujnik ruchu Napisany: 08 Gru 2010 09:38   Postaw piwo autorowi tego posta

moje pytanie... czy telefon był wcześniej kiedyś w serwisie?? jak tak to problem może być z przyczyny użycia do naprawy nieoryginalnych części... na niektórych softach zadziała na innych nie... innego rozwiązania nie widzę skoro wcześniej na starym sofcie śmigało...

miałem tak z moja starą poczciwą N80... pozdro kod emotikony: ;)

bubus1993 [n95 8Gb] Nie dziala aparat i czujnik ruchu Napisany: 09 Gru 2010 07:17   Postaw piwo autorowi tego posta
ziomek napisał/a:

programem PHOENIX nie idzie znizac softu

tak taelefon byl w serwisie byla zmieniona plyta głowna na inna bo z tamta byl ten sam problem:|
Jack [n95 8Gb] Nie dziala aparat i czujnik ruchu Napisany: 09 Gru 2010 07:21   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
soft pobierasz z bluenokia.com lub za pomocą programu NaviFirm

bubus1993 [n95 8Gb] Nie dziala aparat i czujnik ruchu Napisany: 09 Gru 2010 02:46   Postaw piwo autorowi tego posta
problem rozwiazany tel byl dzis w serwisie serwisant cos zrobi i na sofcie v35 chodzi aparat i czujnik ruchu. powiedzial mi ze polaczyl soft v10 z v35 i dziala.:P

Zamykam // Jackson