| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| panmistrz | |
|
| Witam, mam Nokię N95 soft 35.0.002, telefon złamany HelloOX2. Wczoraj wgrałem N-Gage 2.0 ver. 1.10. Dorzuciłem parę shackowanych gierek BiN-PDA. Były to Fifa 08, Fifa 09, Star Wars: The Force Unleashed, ONE i Bounce. Niestety, z tych gier chodzi mi tylko Fifa 08 i 09. Gdy włączam Star Wars, na 3 sekundy pokazuje się czarny ekran i wraca do menu N-Gage, przy włączaniu ONE przez 6-7sekund pokazuje się czarny ekran i wraca do menu N-Gage, a podczas włączania Bounce jest przez 5 sekund czarny ekran i pokazuje się komunikat: "Close some applications and retry starting the game. (Error - 1000002)" Sprawdzałem w Handy Taskmanie, żaden proces nie był otwarty. Ponadto w KillMe zamknąłem wszystkie procesy "Removable". I dalej to samo. Telefon restartowałem wiele razy, kilka razy przeinstalowałem też gry jak i samo N-Gage. Gdy miałem soft 12.0.013 i telefon złamany Hello Carbide taki problem nie występował. Pozdrawiam i liczę na pomoc. |
||
| Jack | |
|
| Wytestuj każdą grę a w pierwszej kolejności te które chcą mało ramu np. Dogz _________________ |
||
| panmistrz | |
|
| To nie wina RAM, bo na starym sofcie wolne na starcie miałem 19MB i gry działały, teraz mam 27MB na starcie i działają tylko Fify. Problem leży w czymś innym. Od razu mówię, że format czy master reset odpadają. Może to wina jakichś patchów ROM? SecMan mi nie działa. | ||
| Jack | |
|
No tak nie pomyślałem wyłącz patch open 4 all na pewno będą działać_________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
N-Gageplatforma n-gage PL |
N-Gage 2.0 | patrikos23 | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Regulamin działu Gry Java |
Gry Java | Szymuś | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
Gry n-gage w nokii n95 8 gb |
Pytania i Problemy z telefonami | Dante | |
[N95 8GB] Gry N-gage 2.0. Czy trzeba łamać system? |